Reynaers tarafından geliştirilmiş olan yüksek yalıtım performansına sahip yeni SlimPatio 68 Serisi, ultra ince kanat profilleri ve tamamen gizlenmiş eşik profili ile konforla şıklığın bir arada sunuyor. Slimpatio 68 Serisi, tasarımıyla yapılarda maksimum gün ışığı ve ideal panoramik görüntü elde edilmesine yardımcı oluyor. 
Sistem tüm bu estetik özelliklerinin yanı sıra entegre yenilikçi teknolojilerle rüzgar dayanımı, su geçirimsizliği, ses ve ısı yalıtımında da en yüksek standartları da barındırıyor.

ESNEKLİK ÖN PLANDA

Yeni SlimPatio 68 Sürme Sistemi, 2’li ray, 3’lü ray veya hareketli orta kanatlar gibi farklı açılma seçenekleri ile 6 hareketli cam kanada kadar esnek tasarım opsiyonları sunuyor. İsteğe bağlı olarak tüm hareketli kanatlar duvar içine gizlenerek iç mekan ve dış mekan tamamen birleştirilip, kesintisiz, şeffaf ve sınırsız mekanlar elde edilmesine olanak sağlıyor. Reynaers’in tasarladığı yeni minimal sürme sistemi SlimPatio 68, Yapı Kabuğu Kategorisi’nde prestijli "Archiproducts Design Awards 2018" ödüllü bir ürün.

SLİMPATİO 68 SÜRME SİSTEMLERLE ENERJİ VERİMLİ MEKANLAR

Ultra ince profil yüzeyine sahip olmasına rağmen, SlimPatio 68 Sürme Sistem, yüksek direnci sayesinde 2700mm yüksekliğe, 250kg kanat ağırlığına kadar sorunsuz uygulanabiliyor ve Reynaers garantisiyle uzun yıllar rahatlıkla kullanılabiliyor.  
Sistemin yüksek performansı ve minimal görüntüsü ile, enerji verimliliği ve tasarım açısından modern mimarinin en iyi sürme cephe çözümleri arasında ilk sıralarda. Slimpatio 68 Sistemi hava geçirmezlik özelliğiyle de, konforlu ve enerji verimli mekanların oluşturulmasında yalıtımı kadar önem taşıyor. 
Yeni SlimPatio 68 Sürme Sistemi, ısı yalıtımı açısından mükemmel bir performans sağlar (1,2 W / m2K ve Ug = 0.8 W / m2K). 2 seviye drenajla su geçirimsizliği 450Pa, ses yalıtım performansı da 40dB’e kadar çıkıyor.

KALİTE VE GÜVENCE

Yüksek enerji performansı ve şeffaflığın birleşimi, sisteme modern bir görünüm verirken, düşük enerji kullanımıyla günümüz evlerine optimum çözümler sunuyor.
Reynaers, tasarladığı sistemlere verdiği 10 yıl garanti ile ürünlerin güvenilirliğini ve kalitesini kanıtlamış oluyor. Ayrıca ISO 9002 sertifikası ile siparişten satış sonrası hizmete kadar geçen sürecin verimliliğini ispatlamış oluyor.