Lüks sıfatına karşılık gelecek çalışmalar artık konut, AVM gibi farklı yapı türlerinde kendini gösteriyor. Finans Şehir projesinde “lüks” hangi çalışmalarda vücut bulacak?

Finans Şehir'de şehircilik ve projecilik yaklaşımından başlamak üzere bir bütün olarak lüks beklentisini karşılamayı hedefledik.  Projenin her detayında baştan sona özenli seçimler önceliğimiz oldu. Projenin genelinde "Elit ve şehirli" konsepti ekseninde çalıştık. Projemiz, titizlikle çalışılmış yüksek tavanlarıyla, az katlı mimarisi ve tuğla kaplamalı sıcak cepheleriyle şehrin içinde müstakil bir evin konforunu yaşatıyor. Ayrıca evlerin tümünde sokağa çıkmadan şık bir sokağın dinamizmini ve atmosferini hissetmeye imkân verecek geniş balkonlar tasarlandı. Finans Şehir’de hiçbir projede örneği bulunmayan bir yenilik olarak her apartmanın arka cephelerinin baktığı büyük ve özel konseptli avlular bulunuyor. Mimarisinde ince bir zevki yansıtan yapıların cephe ve iç mekânlarının birbiriyle uyumu da dikkat çeken diğer bir unsur. Trendlerden bağımsız mekân anlayışı ve ağırlıklı olarak doğal malzeme kullanımı ise başlı başına bir lüks olarak karşımıza çıkıyor.

Projede hayat ne zaman başlayacak? Projenin sosyal olanaklarından bahseder misiniz?

Projemiz etap etap yükselmeye devam ediyor. 1. Etap Aralık 2018, 2. Etap Aralık 2019, Residence için ise teslim tarihi Aralık 2020 olarak planlandı.