Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR projesinin özellikleri nedir?

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR, yıllardır sakinliği arayan, yüksek konsepti ve tarzı, doğa içerisinde yaşamak isteyenler için İstanbul, Silivri-Balaban’da özel olarak tasarlanıyor. 11 bin 150 metre kare net alana yayılmış olarak toplam 42 bahçeli doğa evinden oluşan projede, şık ve fark yaratan mimari tasarımı ile dikkat çekiyor. 20 milyon 143 bin 463 metre kare ormanlık alan ile çevrili, İstanbul Beylikdüzü’ne 45 dakika mesafede ve TEM otoyolunun hemen dört dakika uzaklığında yer alan Arizon Yapı’nın yeni inşaat projesi Villa’de PIAR, ev sahibi olmak isteyenleri ‘butik lüks site’ kavramıyla buluşturmaya hazırlanıyor.Projde üç tip ev seçeneği ye alıyor.

Projede kullanılacak yapı malzemelerinde hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz? // Projede enerji, su gibi birtakım tüketimde verimliliği sağlayacak hangi çalışmalara yer verilecek?

Projemiz hem daha yüksek ısı ve ses yalıtımına sahip olması hem inşaat sürecini kısaltmak ve bu sayede hemen bir sonraki yaz başında müşterilerin satın aldığı hizmeti/ürünü kullanmaya başlaması hem de ilerleyen süreçte cephe boya vb. giderlerinin süreklilik arz etmemesi adına kompozit, yanmaz malzemeli ve poliüretan dolgulu 7’lik bir panel kullanımı sağlanmıştır. İçte taş yünü, yine iç cephede alçıpan kullanımı gerçekleştirilmiştir. Banyo ve mutfak bölümü tuğla sıva uygulaması ile yapılmıştır. Ev içerisinde kamera, güvenlik bağlantı telefonu, güneş enerji sistemi altyapısı yer alacaktır ve örnek dairede konumlandırma tamamlanmıştır. Bu sayede, ilerleyen süreçte müşterilerimiz fotovoltaik güneş paneli sistemi uygulaması halinde hazırlamış olduğumuz altyapı sayesinde sıcak su ve elektrik üretimi sağlayabileceklerdir.