Kule vinç sektörünün önde gelen isimleri arasında bulunan Bemtaş Kule Vinç, Gebze’deki fabrikasında gerçekleştirdiği kaliteli üretimiyle öne çıkıyor. 2007 yılında Portekiz markası olan Soimakule vinçlerinin Türkiye’deki tek yetkili satıcısı olan Bemtaş Kule Vinç, sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle kule vinç satımı, kiralaması ve satış sonrası teknik destek hizmetlerinin yanı sıra Bemtaş markası adı altında Türkiye’de kule vinç imalatına da başlamıştı.  Gebze’deki fabrikasında 2017 Mart ayında son teknoloji ile imalata start veren markanın Bemtaş 6512 Kule Vinci prestijli birçok projenin öncelikli tercihi. 

ŞANTİYELERDE İŞ HIZINI ARTIRIYOR

Kule vinç satış ve kiralamasında uzun yıllar edindiği tecrübeyi üretime de taşıyan marka, yüzde yüz yerli kule vinç imalatı gerçekleştiriyor. Bemtaş Kule Vinç, sistemlerinin özellikleriyle şantiyelerde iş hızını ve iş güvenliğini artırıyor. 

Bemtaş 6512 Kule Vinç, kule vincin serbest duruş yüksekliğini 55 metreye, yatay kol uzunluğunu ise 65 metreye çıkartıyor. Bemtaş 6512 Kule Vincin bu özelliği yatırımcısına olduğu kadar operatörüne de fayda sağlıyor. Bemtaş 6512 Kule Vinç’te standart tambur halat sarımının çok ötesinde 800 halat sarabilen tambur seçeneği bulunuyor.  Boom bağlantıları dikey olarak tasarlanan Bemtaş 6512 Kule Vinç’te sonsuz dönüş yapılabiliyor. Bemtaş 6512 Kule Vinç CE, ISO 9001 ve 140001 Sertifikalarına sahip. 

Bemtaş Kule Vinç, ürün kalitesi kadar satış sonrası bakım ve servis hizmetleriyle de avantaj sunuyor. Şirket bünyesinde Türkiye genelinde faaliyet gösteren dört servis ekibi bulunan marka Ankara, İzmir, Adana, Kayseri gibi illerde ise anlaşmalı olduğu servis firmaları bulunuyor.