Ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, sektörün tecrübeli isimleri arasında. Satış, servis ve kiralama hizmetini verdiği Elektrikli Asma İskele sistemleriyle inşaat sektörüne çözüm sunuyor.  Bugüne kadar birçok prestijli projede tercih edilen markanın çözüm sunduğu isimler arasında Torun Center, Akasya Evleri, Brandium gibi projeler var.

2009 yılında İstanbul’da binaların cephelerinde ısı yalıtımı uygulaması yapmak üzere kurulan Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, kurulduğu günden bugüne kendini sürekli geliştiren, kalitesiyle öne çıkan bir marka. Müşterilerinden gelen talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurarak iskele sistemleri alanında da çalışmaya karar veren firma, elektrikli asma iskele sistemlerinin satış, servis ve kiralamasını gerçekleştiriyor.  Sektörün öncüleri arasından yer alan Ademsan Makina’nın bayisi olan Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, kaliteli ürün ve hizmetleriyle öne çıkıyor. Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri ayrıca Elektrikli Asma İskele sistemlerinin ikinci el satış, servis ve kiralama hizmetini de müşterilerine sunuyor. Satış, servis ve kiralamasını yaptığı sistemin kurulumunu projeye göre uygulayan ve kullanacak personele nasıl kullanacağı hakkında eğitim veren firma, eğitimin ardından personele eğitim sertifikasını da sunuyor. Aynı zamanda Asan İnşaat Danışmanlık Hizmetleri, ihtiyaç duyulduğunda sahada çalışan Elektrikli Asma İskele sistemlerinin bakım ve servis hizmetini de gerçekleştiriyor. 

Çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Müdür Bilal Asan, Torun Center projesinin dış cephe ve asansör kuyusu çalışmalarında elektrikli asma iskele sistemlerinin kullanıldığını açıklıyor. Akasya Evleri’nde asansör kuyusunda, Brandium projesinde dış cephe ve asansör kuyusunda, Viaport Venezüella’nın dış cephesinde, Vadi İstanbul’un dış cephesinde, Teknik Yapı Metropark’ın dış cephesinde, Özdilek AVMgaleri boşluklarında, Sarphan Finanspark’ta dış cephe ve Galeri boşluğu, Qusar İstanbul’da ise elektrikli asma iskele sistemlerimiz projenin hem dış cephesinde hem de asansör kuyusunda sistemlerinin kullanıldığını dile getiren Asan, “Bir diğer önemli müşterimiz ise Teknik Yapı. Samandıra’da yer alan Evora İstanbul’un dış cephe işlerinde elektrikli asma iskele sistemimiz tercih edildi. Tuzla’daki Evora projesinin dış cephesinin yüzde 80’i ve asansör kuyularındaki iskele sistemleri firmamız tarafından karşılandı. Şu anda ise renovasyon projesi olan Başak Şehir Kiptaş Konutları’nın boya, söve, ısı yalıtımı işleri için üzere 12 adet elektrikli asma iskele sistemlerimiz kullanılıyor.” Diyor.

Bir diğer önemli projelerinin ise Fikirtepe Transform olduğunu ifade eden Asan,  Bu projeye asansör kuyusunun içerisinde beş, dış cephede ise üç olmak üzere toplamda sekiz adet elektrikli asma iskele sistemi kurduklarını açıklıyor. Asan, İlbak Holding’in hayata geçirdiği Küçükyalı  Newada projesinin tüm cephesinde elektrikli asma iskele sistemlerinin kullanıldığını sözlerine ekliyor.