Türkiye inşaat malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Portisan İskele ve Kalıp A.Ş., inşaat projelerine malzeme tedarik etme hedefiyle çıktığı bu yolda; elde ettiği tecrübe, güven ve marka değeri ile örnek hizmet anlayışını odağına alarak projelere destek sağlamaya devam ediyor. 

ÜRETİM VE TEKNİK KAPASİTE İLE BÖLGENİN ÖNDE GELEN FİRMALARI ARASINDA

Son yıllarda yurt dışı pazarlarda yapmış olduğu fizibilite çalışmaları ve sonrasında da göstermiş olduğu gayretler ve atılımlar Portisan İskele ve Kalıp A.Ş.’nin birçok prestijli projede yer almasını sağladı. Markanın özel imalatlar, viyadük ayakları, H tipi kalıp altı iskele sistemleri, cephe iskele sistemleri ve döşeme sistemlerinin kullanıldığı projeler arasında Özbekistan’da Choponato Bridge ve Taşkent City projeleri de yer alıyor. Aynı zamanda Namangan’da Turakurgan Çevrimiçi Elektrik Santrali’ne ve Navoi’de Balkanabad Çevrimiçi Elektrik santrallerine de gereken ihtiyaçlar doğrultusunda en iyi çözümleri sundu ve satışlarını gerçekleştirdi. Portisan İskele ve Kalıp A.Ş., üretim ve teknik kapasitesi ile bölgenin başarılı ve önde gelen firmalarından birisi olmayı hedefliyor. 

Dünyanın birçok noktasına hizmet veren Portisan markasının bilinirliğini artırarak kalitesi, müşteri memnuniyeti ilkeleri ve her geçen gün artan azmi ile daha büyük işlere imza atmayı hedefliyor.