1960 yılında bir aile şirketi olarak kurulan Nuriş Prefabrik, başarısı ile ismini duyurmuş markalar arasında yer alıyor. Başlangıçta ziraat makineleri üretmek üzere kurulan firma, 1995 yılından bu yana prefabrik yapı üretimiyle faaliyet gösteriyor. Ankara’da Başkent Organize Sanayi Bölgesi'nde 11.059 m2'si kapalı, toplam 30.000 m2'lık alanda kurulu üretim tesisinde çalışmalarını sürdüren Nuriş prefabrik yapılar, konteynerler, konutlar ve çelik konstrüksiyon imalatlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

ODAĞINDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAR 

Üretim sürecinin her aşamasını müşterisinin beklentilerini ve düşüncelerini anlayarak kurgulayan firmanın odağında müşteri memnuniyeti var. İhtiyaca uygun çözümler sunan Nuriş Prefabrik çözümleri ile bugün kadar hem yurt içinde hem de yurt dışında çok önemli işlere imza attı. Bu çalışmalar arasında hastane, yaşam alanları, okul, barınak gibi birçok yaşam alanı yer alıyor.

NURİŞ PREFABRİKTEN GÜVENLİ HASTANE PROJELERİ

Çalışmalarında hem üretim hem de hizmet konusunda kaliteyi önde tutan Nuriş Prefabrik, yılda ortalama 150.000 m2 prefabrik yapı, 200.000 m2 çelik yapı ve 10.000 adet konteyner üretimi yapıyor. Yüksek üretim kapasitesi sayesinde sosyal projelere doğru yanıtlar verebilen marka yüksek kaliteli yangına, depreme dayanıklı ve yüksek yalıtım değerlerine sahip yapılarıyla müşterilerine güvenli ve verimli çözümler sunuyor.