Gürbağ Grup’ın çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Gürbağ Prefabrik, başarısını her geçen gün artırarak bugün sektörün en önemli temsilcileri arasında yer alıyor.  Temelleri 1997 yılında Şanlıurfa’daki tesislerinde atılan marka, bugüne kadar 3.500.000 metrekare kapalı alan iş hacmine ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. 

Öngermeli prefabrik karkas elemanları, izolasyonlu ve izolasyonsuz prefabrik cephe panelleri, öngermeli köprü kirişleri, alt yapı ve peyzaj elemanları, emniyet bariyerleri, güvenlik elemanlarıyla müşterilerine hizmet veren firmanın öne çıkan ürünlerinden biri de Prefabrik Karkas Elemanları.

Gürbağ Prefabrik Prefabrik Karkas Elemanları ürün gamı kapsamında müşterilerine Prefabrik Kolon, Öngermeli Çatı Makasları, Öngermeli Aşık Kirişleri, Oluk Kirişleri, Vinç Kirişleri, Arakat Döşeme Pi Plak Elemanları, Arakat Taşıyıcı L,T kirişleri, Deprem Kirişleri, Prefabrik Cephe Elemanları gibi ürünleriyle hizmet veriyor. Firma bu ürünleri ile kullanılacak olunan proje yapısı ve lokasyonu göz önünde bulundurarak statik betonarme hesapları yapılarak gerçekleştirmektedir. Gürbağ Prefabrik, Prefabrik Karkas Elemanları ile her türlü fabrika, depo, antrepo, alışveriş merkezi, spor kompleksleri, sanayi siteleri gibi yapılarda kullanılıyor.