Uzun yıllara dayanan tecrübesi ile temelleri 2017 yılında atılan İnsu Havuz ve Yapay Göletler, geniş ürün ve hizmet alanıyla müşterilerine değer katıyor. Markanın hizmet verdiği alanlardan biri de prefabrik havuz yapımı. 
Bahçesinde havuz olmasını isteyen ancak çok fazla teferruata girmek istemeyen kullanıcılara prefabrik havuz ile hizmet veren firma, bu alanda kaliteli çözümleriyle müşterisine faydalı oluyor. Uygulaması pratik, kullanışlı olan prefabrik havuzlar, istenilen büyüklükte ve genişlikte hazırlandığı gibi derinliği de istenildiği şekilde ayarlanabiliyor. Son yıllar kullanımı gittikçe yaygınlaşan prefabrik havuzlar aynı zamanda kurumsal tesisler tarafınca da tercih ediliyor. 
İnsu Havuz ve Yapay Göletler, sadece birkaç saat içerisinde monte edilebilen prefabrik havuzları ve havuz aksesuarları tamamen kişinin seçimleri doğrultusunda gerçekleştirebiliyor. Nitekim kullanıcı talep ettiğinde havuzların içerisine gece kullanımı için aydınlatma ürünlerine de yer veriyor ve de kullanıcıya avantaj sunuyor. 

Prefabrik havuzlar büyük şirketlerin kendi tesislerinde de tercih ettikleri bir tür olmaktadır. En çok tercih edilen prefabrik havuz modellerinden biri de Rılax havuzdur. Son derece kullanışlı ve şık görüntüsü sayesinde evin bahçesinde değerlendirebilen Rılax havuz, farklı boyutlarıyla da alternatif sunmaktadır. 13 farklı ebatta hazırlanabilmekte olan Rılax havuz, hemen her yere uyum sağlayabilmesiyle oldukça pratik. Sade bir görüntüsü ve oval şekli ile kullanım açısından ve kapladığı alan ile diğer modellerden daha fazla tercih ediliyor. Rıo barı havuz tipi de birçok boyutu bulunduğu gibi fazla büyük olmadığından küçük ev bahçelerinde tercih edilebilmektedir. Daire şeklinde olması hem süs havuzu olarak hem de küçük bir yüzme havuzu olarak kullanılabilir.
İnsu Havuz ve Yapay Göletler, uzun yıllarda dayanan deneyimi ile birçok kullanıcının bahçesine prefabrik havuz yapımı ile hizmet verdi.