İzolasyon, zemin kaplama ve yapıştırıcı alanında üretim yapan AŞY Polymeks Kimya, faaliyete geçtiği 2003 yılından bu yana hedef kitlesinin en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. 
İstanbul’da kurduğu iki üretim tesisiyle üretime başlayan marka, Ar-Ge çalışmaları neticesinde bugüne kadar birçok ilke imza attı. Türkiye’de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı Protolin elektrik izolasyon malzemeleri üretiminin yanı sıra poliüretan prepolimer üreten ilk firma olmasıyla da ismini duyuran AŞY Polymeks Kimya, Ar-Ge çalışmalarıyla bu başarısını her geçen gün geliştiriyor.
Çalışmalarında yeniliğe odaklanan AŞY Polymeks Kimya, kendi bünyesinde yer alan laboratuvarlarda, uluslararası standartlara uygun şekilde ürünlerini geliştirerek kullanıcıların beğenisine sunuyor. 

AR-GE ÇALIŞMALARIYLA İLKLERE İMZA ATTI

Aşy Polymeks Kimya poliüretan bazlı yapıştırıcılar, poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması, akrilik bazlı yapıştırıcılar, elektrik izolasyon malzemeleri, filtre tutkalları, epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürünleri ile AVM, konut, otel, kamu yapıları gibi farklı tipolojideki projelerin yanı sıra tesis ve fabrikalara da hizmet veriyor. 
Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da gerçekleştirdiği işlerle isminden söz ettiren marka, Türkiye ve dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedefliyor.