Üretim faaliyetlerinin yanı sıra topluma kattığı değerlere de odaklanan Polisan Kansai Boya, Koçtaş iş birliğiyle yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde okul duvarlarını renklendirecek.

25 OKULA BOYA DESTEĞİ VERECEKLER

Son bir yıl içinde 100 okulun duvarlarını boyayarak çocukların daha hijyenik bir ortamda eğitim görmelerine destek veren şirket, 2021 yılında ise Koçtaş’ın hayata geçirdiği "Yanı Başında" programına dahil oldu. 

Koçtaş'ın söz konusu sosyal marka programının boya sponsoru olan Polisan Kansai Boya, program çerçevesinde 2021 yılında 25 okulun duvarlarını renklendirerek, okulların yenilenmesine katkıda bulunacak. 

50 BİN METREKARE ALANI YENİLEYECEKLER

Covid-19 sürecinde sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam eden firma, sponsorluk kapsamında 15 bin kg boya ile 50 bin metrekare alanı ve 250 sınıfın yenileme çalışmalarını yapacak.

Eylül 2020'de hayata geçirilen program ile Koçtaş, ilk aşamada Diyarbakır, Eskişehir, Mardin, Deniz, İzmir, Şanlıurfa ve Sakarya'da 7 okula destek verdi.

Bu senede 25. yılı kapsamında Polisan ve İzmir Fırça sponsorluğunda 25 okulun daha "Yanı Başında" olarak onlara destek verecek.

"DAHA TEMİZ BİR DERS ORTAMI SUNMAKTAN MUTLUYUZ"

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Polisan Kansai Boya Genel Müdürü Cemal Drahor, "Gülen yüz amblemimize layık bir şekilde öğrencilerin hayata daha mutlu, daha güvenli ve daha güçlü adımlar atmasına katkı sağlamak öncelikli hedeflerimizdendir." dedi.

Drahor, söz konusu proje ile Türkiye'nin farklı bölgelerinde bulunan 25 okulu renklendirerek, gençlere daha temiz bir ders ortamı sunulmasına katkıda bulunmaktan ötürü duydukları mutluluğu dile getirdi.