Ürün ve hizmet kalitesi ile öne çıkan Altıgen Otomasyon, 2004 yılından bu yana tesislere en doğru çözümleri sunmaya devam ediyor. Endüstriyel akışkan kontrol otomasyonu sektöründe uzun yıllara dayanan tecrübesi ve bilgi birikimiyle temelleri atılan marka akışkan ölçme, kontrol, otomasyon konularında tesislere hizmet veriyor. 

Kalite ve süreklilik sloganıyla hareket eden Altıgen Otomasyon’un hizmet verdiği en önemli kalemlerden biri de pnömatik aktüatörlü vanalar. Bu ürün grubu arasında yer alan Pnömatik Aktüatörlü Paslanmaz Flanşlı Vanalar ise sahip olduğu özellikleri ile kullanıldığı tesislere avantaj sunuyor.

PTFE SIZDIRMAZLIK MALZEMESİNE SAHİP

Üç parçalı pnömatik aktüatörlü paslanmaz küresel vanalar, pnömatik hava ile tahrik edilerek barındırdığı iki yolu açma veya kapama yapma suretiyle akışkanın kontrol edilmesini sağlamaktadır. Aktüatör montajına uyumlu olan bu tip vanaların üzerinde ISO5211 standartına uygun tepe flanşı bulunmaktadır.
Su, sıcak su, hava, yağ gibi akışkanların yanı sıra hafif korozif ve genel maksatlı kullanımlara uygun olarak tasarlanan Pnömatik Aktüatörlü Paslanmaz Flanşlı Vanaların küre, mil ve gövde malzemeleri 304 veya 316 paslanmaz vana seçilebilir. Aynı zamandaPnömatik Aktüatörlü Paslanmaz Flanşlı Vanalar PTFE sızdırmazlık malzemesi ile yüksek çalışma ömrü ve performansı sağlamaktadır.