1933 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., geniş bir ürün gamıyla inşaat sektörünün en önemli destekçileri arasında yer alıyor. 
Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş., 2017 yılında 20 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 70 bin metrekarelik yeni üretim alanına yatırım yapmış, üretim kapasitesini yıllık 70 bin m3’ lere ulaştırararak önemli bir çalışmaya imza attı. Bu büyük yatırımla birlikte profesyonel, idari ve üretim kadrosunu da genişleten marka; masif paneller, lambiri döşemeler, uygulama elemanları, kereste çeşitleri ve inşaat ekipmanları ürün başlıkları ile müşterlerine geniş bir yelpazede hizmet veriyor. 

FİLM KAPLI PLYWOOD İLE BETON YÜZEYLERİ DAHA DÜZ 

Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş.’nin hedef kitlesine inşaat ekipmanları ürün başlığında sunduğu başlıca çözümler laminant parke, mdf, OSB ve plywood ürünleridir. 

Firma filmli ve filmsiz olarak imal edilen plywood ürünleriyle inşaat sektörüne avantaj sunuyor. Beton yüzeyini daha düz elde etmek amacıyla kullanılan film kaplı plywood projelere değer katıyor. Plywood çözümleriyle Hasan Kulu Orman Ürünleri A.Ş. kalıp, iç bölme ve çatı kapama işlerinde, iskele platformlarında, zemin işlerinde, konteyner zeminlerinde, otobüslerde, kamyon ve tır dorselerinde, gemi inşasında, müzik aletlerinde, sahne ve tribün inşaatlarında, spor salonu zemini ve platform inşaatlarında, makine model yapımında, oyuncak sanayisinde vb. alanlara da avantaj sunuyor.