BABA YAPI, "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALIYOR BABA YAPI, "YAPI FUARI"NDA YERİNİ ALIYOR

Signify, 1 Eylül 2021'den itibaren yürürlüğe girerek daha katı şartlar getirecek AB Eko Tasarım ve Enerji Etiketleme yönetmeliklerine uygun ilk A sınıfı Philips LED ampullerini piyasaya sunuyor. Yeni Philips LED ampulleri hem daha uzun ömürlü olacak hem de çevreye dostu yönüyle dikkat çekecek. LED ampuller 40W ve 60W olarak satışa sunulacak. Türkiye pazarıyla ise 2022 yılında buluşacak. 

AMPUL YARIM YÜZYIL DAYANACAK 

Konuyla ilgili açıklama gerçekleştiren Signify LED Lamba ve Armatür İş Birimi Lideri Michael Rombouts, "Sürdürülebilir bir dünya yaratma konusunda yaptığımız çalışmalar bizi LED aydınlatma ürünlerimizde daha yüksek enerji tasarrufu konusuna yöneltti. Bu teknolojik yenilik sayesinde bir yandan bu şekildeki en yüksek enerji tasarruflu ampulümüzü geliştirirken, bir yandan da müşterilerimizin alışık olduğu yüksek LED aydınlatma kalitesini koruduk. Bu yenilik sayesinde AB yönetmelikleri daha yürürlüğe girmeden gerekli şartları sağlamış bulunmaktayız ve bu sadece başlangıç. Daha iyi bir dünya yaratmaya katkıda bulunmak amacıyla ürünlerimizi sürekli olarak iyileştirmeye ve tüketicilere en iyi LED aydınlatma kalitesini sunmaya devam edeceğiz."     

“TÜRKİYE’DE SATIŞA ÇIKMASINI HEYECANLA BEKLİYORUZ”

Signify Türkiye Tüketici Kanal Ticari Müdürü Osman Yalman ise A sınıfı Philips LED ampullerin plastik içermeyen ambalajlarda satışa sunulduğuna dikkat çekerek “Enerji tüketiminin bu kadar azaltılabilmesi ve hem ürünün hem ambalajının çevre dostu olması gibi sebeplerle yeni ampullerin Türkiye’de satışa çıkmasını heyecanla bekliyoruz. Aydınlatmadaki 130 yıllık tecrübemizle hayatı güzelleştiren ve doğayı koruyan yeniliklere imza atmayı sürdüreceğiz” dedi.