Green Life Peyzaj, bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunmuş bir marka. Firmanın bu başarısında, çalışmalarında müşteri memnuniyetine önem veriyor olmasının rolü büyük. Peyzajın, yaşam kalitesinin artması için önemine dikkat çeken Genel Müdür Nihat Paldun ile çalışmalarını ve hedeflerini konuştuk. 

Green Life Peyzaj markasının dünden bugüne geldiği nokta hakkında bilgi verir misiniz? 

1992 yılında iç mekan ve kesme çiçekçilik alanında faaliyet göstermek üzere kurulan Green Life Peyzaj, 1996 yılından sonra dış mekan uygulamalarına başlamıştır. 2007 yılında Hadımköy gişeler mevkiinde fidanlığımızı kurduk ve perakende olarak müşterilerimize hizmet vermeye başladık. 2013 yılında Yalova'da üretim tesisimizi faaliyete geçirdik, 2014 yılında ise yerimizin yeterli gelmemesi nedeniyle mevcutta bulunduğumuz arazi üzerine fidanlığımızı taşıdık ve müşterilerimize buradan hizmet vermeye devam ediyoruz.

Hedef kitlenize hangi ürün ya da hizmetlerinizle çözüm sunuyorsunuz?

Sert peyzaj ve yumuşak peyzaja dair bütün kalemlerde imalat yapıyoruz. Otomatik sulama ve drenaj sistemi kurulumu, çatı bahçeleri, yerli ve ithal bitki temini, çim alan tesisi, sert zemin kaplamaları, süs havuzları imalatı, peyzaj proje, planlama, tasarım, uygulama ve danışmanlık konularında çözümler sunuyoruz.

Çözüm sunduğunuz projelere örnek verir misiniz? 

İnanlar İnşaat’ın Terrace mix Projesi I. Etap, Özyeğin Üniversitesi Alemdağ kampüsü, Beyaz İnşaat’ın Liv Hospital Hastanesi-Topkapı Yerleşkesi, Fom Grup’un İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsü, Pelican Hill Evleri, BC Grup’un Kuzey Irak Erbil’deki Mariot Hotel projesi, BC Grup’un Erbil Park, Yalçınlar İnşaat’ın Göl Mahal Evleri, Kameroğlu İnşaat’ın Ihlamur Evleri, Mesa-Nurol’un Saklı Bahçe Konakları, Alkent 2000 Evleri projesi, Kullar İnşaat’ın Lavinya Mimarsinan, Mes Turkuaz – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat  ve Mes İnşaat ortak girişiminin West Side İstanbul ve ÖNTU ortak girişiminin Önay Life Rezidance projeleri yaptığımız çalışmalar arasında yer alıyor. 

2019 yılında hangi konulara odaklanacaksınız, planlarınız neler?

2019 yılında proje bazlı çalışmalarımız ön planda olacak. Hali hazırda devam eden projelerimiz mevcut, öncelikle bu projeleri tamamlayacağız. Ayrıca teklif aşamasında olan projelerimiz var, bu projelerin imalatlarına talibiz hayırlısıyla. Bu yıl üretim kapasitemizi artırmayı ve yarı mamul ithal edip, bu mamulleri büyüterek pazara hazırlamayı hedefliyoruz.