Peyzaj sektörünün deneyimli ismi Nar Peyzaj’dan Peyzaj Mimarı Murat Çelik, ST Endüstri Radyo’da İnşaat ve Malzeme programının konuğu oldu. Çalışmalarıyla bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunduklarını ifade eden Çelik, peyzaj uygulamalarının insan yaşamına kattığı değere dikkat çekti. 

Bitkisel peyzaj uygulama, yapısal peyzaj uygulama, dikey bahçe sistemleri, otomatik sulama sistemi kurulumu, bahçe bakımı, danışmanlık ve müşavirlik hizmeti veren marka, bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sundu. Bu projeler arasında Kamer İnşaat, Perspektif Grup, Varol Yapı, Akyapı İnşaat gibi inşaat sektörünün önemli oyuncularının prestijli projeleri de yer alıyor. 

Meydan İstanbul Central Park projesinde çocukların ve ebeveynlerin güzel vakit geçirebilecekleri 10 bin metrekarelik alanda önemli bir peyzaj çalışması yaptıklarını belirten Çelik, 2008 yılında İstanbul’da kurulan Nar Peyzaj’ın deneyimli kadrosuyla doğaya saygı duyacak, yaşama değer katacak çalışmalara imza attıklarını açıkladı. Nar Peyzaj’dan Peyzaj Mimarı Murat Çelik ile yaptığımız röportajı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz. 

http://radyo.stendustri.com.tr/nar-peyzajdan-peyzaj-mimari-murat-celik-peyzaj-cozumleriyle-deger-katiyor/