Sektörde edindiği bilgi ve tecrübe ile müşterilerine çözüm sunan Permisan Perde Sistemleri, geniş ürün gamıyla iç mimarinin en önemli çözüm ortağı.

Hollandalı bir marka olan Verosol SilverScreen ürününün Türkiye distribütörü olan marka, bu ürün grubuyla yapılara değer katıyor. Alev ilerletmeyen Silver Screen, leke tutmamasıyla aynı zamanda hijyenik bir çözüm sunuyor.

GÜNEŞ KIRICI ÖZELLİĞİNE SAHİP

Yüzde 82’ye kadar güneş kırıcı özelliğine sahip olan SilverScreen kumaşı üzerine kaplanmış ultra ince alüminyum tabaka sayesinde güneş enerjisine karşı olağanüstü dayanıklılık sunuyor.  Dışarıdaki soğuğu ya da sıcağı içeriye geçirmemesi nedeniyle enerjiden tasarruf da sunan ürün beraberinde konforu garantiliyor. A kalite kumaştan üretilmiş olan SilverScreen, bugüne kadar birçok prestijli proje tarafından tercih edildi. İnce ve hassas bir kumaş özelliğine sahip olan SilverScreen, bu özelliğiyle içeriden dışarının manzarasını görülebilme imkanı tanıyor. Bu yönüyle SilverScreen, hem işlevsel hem de estetik bir avantaj sunuyor. Solma yapmayan ürün uzun süre kullanım imkanı tanıyor. Dayanımı oldukça yüksek olan ürün yağmura, su gibi dış etkenlere karşı oldukça dayanıklı.