Perde sistemlerinin üretimi, tasarımı, montajı ve satışı yaparak iç dekorasyon konusunda faaliyet gösteren Permisan Perde Sistemleri, sektörün önde gelen isimleri arasında yer alıyor.

1998 yılında İstanbul’da temelleri atılan marka, sektöre getirdiği yeniliklerle öne çıkan bir marka. Otomatik makineler ve deneyimli uzman personeli ile perde sistemlerinin üretimini, tasarımını, montajını ve satışını yaparak iç dekorasyon konusunda hizmet veren firma, kalitesi ve yenilikçi yüzüyle prestijli projeler tarafından tercih ediliyor. Bu projelerden biri de Mesa Konutları Beykoz.  Permisan Perde Sistemleri bu önemli projeye Zip Screen Perde sistemleri ile çözüm sundu. Zip Screen Perde sistemleri kalitesi ile kullanıcısına hem fonksiyon hem de tasarım konusunda avantaj sunuyor. 

Geniş bir ürün gamına sahip olan Permisan Perde Sistemleri, aynı zamanda Hollandalı bir marka olan Verosol SilverScreen ürününün Türkiye distribütörü. Alev ilerletmeyen Silver Screen, leke tutmaması ile de avantaj sunuyor. Yüzde 82’ye kadar güneş kırıcı özelliğine sahip olan SilverScreen kumaşı üzerine kaplanmış ultra ince alüminyum tabaka sayesinde güneş enerjisine karşı olağanüstü dayanıklılık sağlıyor. Permisan Perde Sistemleri ürün kalitesi kadar hizmet kalitesiyle de müşterilerine avantaj sunuyor.