Gelecek yıllar için öncelikli hedeflerinin iskele departmanlarını ve stok miktarlarını daha da genişleterek, emniyetli çalışma iskelelerine ihtiyaç duyan özellikle enerji, çimento, gemi inşaat, inşaat, petrokimya gibi sektörlerin iskele ihtiyaçlarını karşılama olduğunu vurgulayan PERI Endüstriyel İskele ve Dış Cephe İskelesi Bölüm Müdürü Ali İsmet Aydın, " Bu ihtiyaçların tamamını karşılayabilecek alt yapıya ve güce sahip olduğumuz için, yeni müşterilerle yeni iş ortaklıkları kurabileceğimizi düşünüyoruz. Özellikle kiralama alternatiflerimizin, sektörü yönlendiren firmalar tarafından çok cazip olarak karşılanacağını düşünüyoruz.

Dış cephe özelinde konuşmak gerekirse; bildiğiniz gibi son zamanlarda ülkemizde iş ve işçi sağlığı ve güvenliğine verilen önem artırılmış ve bunlar normlar dahilinde belirlenmiştir. Bu gelişmeleri herkes gibi biz de memnuniyetle karşılıyoruz. Hatta firmamızın iskele ürünlerinin, TSE normlarına uygunluğunun yanında, DIBt sertifikasına da sahip olmasını avantaj olarak görüyoruz. Avrupa ‘da son günlerdeki tartışma konusu kullanılacak sistemin, işçilerin güvenliğini, işçinin kendi insiyatifine bırakmadan kendisinin sağlamasıdır. PERI’nin dış cephe iskele sistemlerinin dizaynlarını yapan Ar&Ge grubu, tam da bu konuya önem vermiş ve mükemmel bir tasarım ortaya koymuşlardır. Dışarıdan bakıldığında dış cephe iskeleleri arasında belki çok fazla bir fark görülmeyebilir ancak asıl fark, bu sistemlerin kurulum ve sökümünün ne kadar hızlı ve güvenli yapılabildiğidir." dedi. Aydın konuşmasına şu şekilde devam etti: 

YÜKSEK MUKAVEMET 

"PERI’ nin dış cephe iskele sistemi olan PERI UP Easy sistemi sistemini oluşturan ürünler yüksek mukavemetli çelikten oluşturulmuş ve bu sayede et kalınlıkları azaltılmıştır. Bu sayede hafiftir ve işçiyi yormaz. T çerçeveli yapısı sayesinde üst katın korkuluğu bir alttan koyulabilir ve bu sayede işçi güvenliğini artırarak yapılan işin süratini son derece artırır. Hatta bu sayede emniyet kemer kullanım zorunluluğu bile ortadan kalkar. Kendinden kilitlenen yatay elemanları ve metal kalasları da işi hızlandırırken, kilitlemenin manuel yapıldığı alternatiflere göre işçiye insiyatif bırakmamaktadır"
.