Peri İskele'nin Türkiye Genel Müdürü Ayhan Akpınar, pek çok prestij eseri yaptıklarını belirterek, "En büyük başarımız, hiçbir cana zarar vermememiz" diyor.
ST Endüstri Radyo’da, Teknoloji Gündemi programının stüdyo konuğu olan, Akpınar, insanın yapacağı hataları da hesaplayan, ileri teknoloji sistemlerin, kaza oranını bitirdiğini şöyle anlattı:
“Dünyanın en uzun köprüsünü, en yüksek binasını yapar, istersek yıkar bir daha yapabiliriz. Ama bir insanımızı kaybedersek, bunun geri dönüşü yok. İşte bu nedenle, Peri İskele ve Kalıp sistemleri için en önemli prestij, bugüne kadar hiçbir insanın canına zarar vermemiş olması. Düşmelere karşı ağlar, otomatik kapanan kenarlıklar, bir üst kata çıkarken, daha çıkmadan, o katın korkuluklarını kuran sitemimiz var.
Ansızın düşen birini kilitleyen mandallar ya da yine düştü onu tutan çene, sitemimiz var. İnsan ‘hata yapar’, bir canlıdır. İşte, tam da burada, Peri İskele ve Kalıp devreye girerek, insanların hatalarını da devreye katan bir sistemi uyguluyor. 
İnovasyona, Ar-Ge’ye çok ciddi bütçe ayıran bir şirket. İskelede, koruyucu ileri teknolojili perde sistemimiz, köprü inşaatlarında makas sistemi, tünel inşaatlarında özel, bir araba teknolojimiz tanıtılmıştı. Sanal gerçeklikle ürünümüzü tanıtan veya kullanımını öğreten sistemlerimiz olacak.