PERI’nin tanıttığı kalıp ve iskele teknolojilerinin yanı sıra fuardaki sergi salonunun önemli bir kısmı da “Dijitalleşme ve Gelecek” gibi önemli bir alana ayrıldı. Fuar salonunda Yapı Bilgi Modellemesi, yapıların taranması için dijital çözümler ve ayrıca beton döküm işleminin analiz edilmesiyle ilgili önemli bilgiler verildi ve yazıcılar ve robotik çözümlerin kullanımı gibi çeşitli projeler hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sundu. Standların ziyaretçileri aynı zamanda çok sayıda PERI uzmanıyla fikir alışverişinde bulunma, en yeni yazılım ve uygulamaları test etme ve detaylı ürün gösterilerine katılma şansı buldu.  

Peri'nin öne çıkan öne çıkan ürünlerinden biri de yeni SKYMAX döşeme kalıbıydı. SKYMAX döşeme kalıbının temel özelliği; şantiye personeliyle güvenli bir yerde kalıp uygulamalarının sadece düşük ağırlık sayesinde değil aynı zamanda yüksek teknik ve ekonomik esneklik ile de avantaj sağlamasıdır. Bu nedenle SKYMAX döşeme kalıbı, farklı malzemelerden yapılmış uyumlu bileşenlerle bir tür inşaat kiti olarak kendisini ön plana çıkarır. Paneller, dikme başlıkları ve diğer sistem bileşenleri gereksinimlere bağlı olarak çeşitli kombinasyonlarda kullanılabilir; döşeme kalınlığı veya döşeme masalarının birleştirilmesi gibi… Bu da yüksek bir maliyet verimliliği sağlar.
Yeni ürünlerden biri olan SKYMAX sahip olduğu birçok özellik sayesinde şantiyede harcanan süreyi de azaltır. Kullanımı kolay alüminyum veya polimer paneller aynı zamanda zahmetsiz çalışma sürecini kolaylaştırır. RFID teknolojisinin kullanımı sayesinde, alüminyum paneller geleceğe yönelik şekilde tasarlanmıştır.RFID etiketleri sayesinde, lojistik aşamaları bir uygulama aracılığıyla desteklenmektedir. 

"En İyi Müşteri Hizmeti" mottosuyla birlikte PERI sürekli olarak sistemlerini geliştirmektedir. Bauma 2019’da tanıttığı yeni SKY ankraj SKYDECK döşeme kalıbı için, düşmeye karşı kişisel koruyucu ekipman ile ilgili mobil ankraj noktası sağlar. SKY ankraj sabitlenir ve yukarıdan güvenli kalıp yerleştirme işlemine olanak sağlar.

Tek taraflı bağlantı teknolojisine sahip MAXIMO perde kalıbı artık isteğe bağlı olarak tamamen galvanizli ve toz boyalı olarak temin edilebilir. Sonuç olarak olumsuz hava koşullarında kullanıldığında, dış etkenlere karşı daha iyi bir koruma sağlar.