Saray Alüminyum’un yeni ürünü SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, poliüretan iç dolgusu sayesinde ısı yalıtımını maksimum seviyeye çıkartmasının yanı sıra ses yalıtımı, koruma ve güvenlik özellikleri ile de fayda sağlıyor. 

Saray Alüminyum’un Ar-ge çalışmalarıyla kullanıcıları yeni teknolojilerle buluşturmaya devam ediyor. SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri markanın en yeni teknolojileri arasında. Isıya ve güneş ışınlarına karşı maksimum koruma sağlayan SARAYROLL Panjur ve Kepenk Sistemleri, özellikleri ile avantaj sağlıyor. 

Yapıların iç mekânını direkt güneş ışınlarından koruyarak eşyaların uzun ömürlü olmasını sağlayan SARAYROLL, ses yalıtımı avantajı da sunuyor. Güvenliğin sağlanmasına da imkan tanıyan SARAYROLL; mahremiyeti de koruyor.

AKILLI EV SİSTEMLERİ İLE UYUMLU

Yerli ve yabancı markalı tüm pencere ve kapı sistemleriyle entegre olabilen SARAYROLL, her kullanıcının zevkine uyacak geniş renk seçeneği sunuyor. Ahşap deseni ile beğeni gören SARAYROLL, akıllı ev konseptine entegre olarak otomasyon kolaylığı sağlıyor. SARAYROLL sistemlerinin manuel, butonlu, uzaktan kumandalı ve grup kontrol sistemleri olmak üzere farklı seçenekleri bulunuyor. Türkiye’de monoblok sistemlerde tek parçada en geniş sarıma sahip panjur sistemi unvanını taşıyor.