Reynaers tarafından geliştirilmiş olan yeni SlimPatio 68 serisi, yüksek yalıtım performansına sahip ultra ince kanat profilleri ve tamamen gizlenmiş eşik profili ile konforla şıklığın kesiştiği noktadadır. Sistem yapılarda maksimumda gün ışığı ve en ideal panoramik görüntüye akıllı tasarımı sayesinde imkân sağlar.  Ayrıca sistemin, rüzgâr dayanımı, su geçirimsizliği, ses ve ısı yalıtımında en yüksek standartlarda performans göstermesini, entegre yenilikçi teknolojiler, garanti eder.

HER ŞEYDEN ÖNCE ESNEKLİK

2’li ray, 3’lü ray veya hareketli orta kanatlar gibi farklı açılma seçenekleri sunan Yeni SlimPatio 68 Sürme Sistemi, 6 hareketli cam kanada kadar esnek tasarım opsiyonlarını da sunmaktadır. İstendiği takdirde tüm hareketli kanatlar duvar içine gizlenerek iç ve dış mekân tamamen birleştirilip kesintisiz, şeffaf ve sınırsız mekanlar elde edilir. SlimPatio 68 Sürme Sistemi, ultra ince profil yüzeyine sahip olmasına rağmen, yüksek direnci sayesinde 2700 mm yüksekliğe, 250 kg kanat ağırlığına kadar sorunsuz uygulanabilir ve Reynaers garantisi altında uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir.

ENERJİ VERİMLİ MEKANLAR

Sistemin minimal görüntüsü ve yüksek performansı ile, tasarım ve enerji verimliliği açısından modern mimarinin en iyi sürme cephe çözümlerinden biridir. Konforlu ve enerji verimli mekanların oluşturulmasında, hava geçirmezliği de sistemin yalıtımı kadar önem taşır. Teflonla kaplı contalar, iyi bir sızdırmazlık sağlamak için, sıkı bir bariyer oluşturur. Cam panellerin orta kanat birleşimleri, mükemmel sızdırmazlık için Reynaers’in patentli ve ayarlanabilir profillerinden tasarlandı. Yeni SlimPatio 68 Sürme Sistemi, ısı yalıtımı açısından mükemmel bir performans sağlar (1,2 W / m2K ve Ug = 0.8 W / m2K) ses yalıtım performansı 40dB, 2 seviye drenajla su geçirimsizliği 450Pa, kadar çıkar. Yüksek enerji performansı ve şeffaflığın bir araya gelmesi, sisteme modern bir görünüm verirken, düşük enerji kullanımıyla günümüz evlerine optimum çözümler sunar.

KALİTE VE GÜVENCE

Sıkı kalite kontrol kuralları ile Reynaers tedarik zincirinin her aşamasını takip ediyor. Böylelikle ürünler her zaman istenilen kalite düzeyini koruyor, aynı zamanda global ve bölgesel normları fazlasıyla karşılamış oluyor. Sistemlerine verdiği 10 yıl garanti ile Reynaers, güvenilirliğini ve kalitesini kanıtlamış oluyor. Ayrıca siparişten satış sonrası hizmete kadar geçen sürecin verimliliğini ISO 9002 sertifikası ile ispatlamış oluyor.

REYNAERS HAKKINDA

Alüminyum; pencere, kapı, cephe, sürme doğrama, katlanır kapı ve güneş kırıcılar için Reynaers, yenilikçi ve sürdürülebilir alüminyum çözümler geliştirme ve pazarlama alanında uzmanlaşmıştır. Reynaers, Avrupa’nın lider kuruluşları arasında yer almakta, Alüminyum, enerji verimliliği ve çevre için sorumluluk alma anlayışıyla faaliyet göstermektedir. Standart çözümlerimizin yanında, endüstriyel projelerinden ticari ve konut projelerine kadar pazardaki tüm sektörler için özelleştirilmiş çözümler de sunuyoruz. Kaliteli sistemlerimiz güvenlik, konfor, mimari tasarım ve enerji verimliliği bakımından en zorlu talepleri bile karşılayabilmektedir. Bir tedarikçi firma olmanın yanı sıra Reynaers, mimarlar, cephe firmaları, proje geliştiren firmalar, yatırımcılar ve son kullanıcılar için de bir iş ortağı konumundadır.

Reynaers ,1965 yılında kurulmuş ve bugün 40 ülkede 1,800’ün üzerinde çalışanıyla faaliyet göstermekte, ürünleri 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihraç edilmektedir. Belçika’nın Duffel kentinde Genel merkezi bulunan firmanın 2016 yılı cirosu 387 milyon Eurodur.

REYNAERS VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Sürdürülebilirlik ve çevre duyarlılığı konusunda Reynaers, firmalara önemli bir rol düştüğünün bilincinde. Bu sorumluluğumuzu ciddiye alarak gerek ürünlerimizin gerekse firmamızın çevreye olan etkilerini azaltmaya özel gayret gösteriyoruz. Bunun kanıtı niteliğinde, enerji tüketimine yönelik uyguladığımız bir program çerçevesinde, son dört yıl zarfında Duffel’deki genel merkezimizde enerji tüketiminde önemli bir azalma sağlanmıştır. Üstelik Reynaers genel merkezinin elektrik ihtiyacının yüzde 80’ini depo çatılarına yerleştirilen 16,000 m² fotovoltaik panel düzeneği, ile karşılanmaktadır. Reynaers mevcut en çevreci materyallerden biri olan ‘alüminyum’ ile çalışmaktadır. Hafif, güçlü ve son derece dayanıklı olmasının yanı sıra alüminyum yüzde 100 geri dönüştürülebilmektedir. Diğer birçok materyalden farklı olarak, alüminyum işlem sırasında özgün özelliklerini yitirmemekte, böylelikle eski profilleri geri dönüştürüp yeni profiller üreterek alüminyum döngüsü tamamlanabilmektedir.