Alüminyum ve PVC sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Ersaş, Ar-Ge çalışmalarıyla ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Marka konut, iş yeri gibi farklı yaşam alanlarında kullanılmaya yönelik geliştirdiği Kutusuz Türk Malı Panjur ile önemli bir yeniliğe daha imza attı. Yüksek üretim kapasitesi ile tamamen yerli üretim olan KTM Panjur, sahip olduğu özellikleriyle hem uygulamada hem de kullanım da kolaylık sunuyor. 

PANJURDA YENİ BİR DÖNEME GEÇİŞ BAŞLATIYOR

“Kutusuz panjur olur mu demeyin, oldu işte!’’ sloganı ile panjurda yeni bir döneme geçişi başlatıyor. KTM Panjuru farklı kılan en önemli özelliklerinden biri, kutusuz olması. Bu özelliğiyle KTM Panjur, kutu sisteminin kullanıldığı panjurlarda yaşanan büyük sorunları ortadan kaldırıyor. Her türlü projeye mükemmel uyum sağlayan KTM Panjur, bina dış yüzeyine taşmayan ve mevcut pencereler üzerine çok kolay uygulanan panjur sistemidir. Bu özelliği ile estetik görünümü ve işlevsellikleriyle mimari dizaynda ve dekoratif uygulamalarda uygun çözümler sunuyor.
Ersaş, Türkiye ve dünya pazarı için üretmiş olduğu ürünlerdeki satış politikasında olduğu gibi KTM Panjur’da da üretici bayilikler düzeni ile çalışma işleyişini yürütecektir. Ürünün deneme çalışmalarının, duyurusundan başlayarak, ön talepler alınmaya başlanmıştır. Ürün lansmanı yapıldıktan sonra, üretici bayilik ön talepleri değerlendirilip hızlı şekilde Türkiye genelinde illerde bayilik sistemi oluşturulacaktır.  KTM Panjur’un imalat ve montaj uygulamasının çok avantajlı olmasından dolayı, pencere üreticileri tarafından ciddi talep göreceği daha şimdiden gelen taleplerden görülmektedir.
Ersaş’ın devam eden yatırımlarının içinde bulunan 100.000 m2 arazi üzerinde yer alan 70.000 m2 inşaatın 10.000 m2’sinin tamamlanmış olduğu bölümünde KTM Panjur’un üretimi gerçekleştirilmektedir. Marka, bugün bir dünya markası olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında çalışmalarını sürdürmektedir.