Armatür sektöründeki başarısı ile hem yurt içinde hem de yurt dışında talep gören Cisa Armatür, ürün gamını geliştirerek müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Markanın gündemini firma yetkilisi Cihad Uslu ile konuştuk.

Pandemi ile birlikte özellikle toplu yaşam alanlarında ortak kullanılan ıslak mekanların hijyeni çok daha önemli bir hale geldi. Bu süreç sektörünüzü nasıl etkiledi, hangi yeniliklere sebep oldu ya da olacak? Markanız ürünlerinde hijyen konusunda hangi çalışmaları gerçekleştirdi? 

Pandemi süreci, insanların birbirine mesafeli durmasını ve teması ortadan kaldırmamız gerektiğini hijyen anlamında gösterdi. Öncesinde de satmakta olduğumuz Fotoselli Lavabo Bataryaları bu dönemde oldukça fazla talep gördü. Farklı mekanlardan öncesinde kullandığı bataryasını söküp yerine fotoselli armatür kullanmak isteyen müşterilerimize özel fotoselli serimizi çeşitlendirdik.

Mutfak bataryaları insan sağlığı için önemli. Burada kullanılacak batarya seçiminde neye dikkat edilmeli? Sizin ürünlerinizin bu konudaki avantajı nedir?

Mutfak bataryaları kişinin özelinde en çok vakit geçirilen alanlarda kullanıldığından estetik ve fonksiyonellik anlamında kullanıcısına yardımcı olması gerekiyor. Fakat Mutfaklar ortak kullanım alanları olmadığında armatür kullanıcı isteklerini karşılaması gerekiyor. Bu istekleri karşılayan koleksiyonumuzda onlarca ürünü müşterilerimizi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

STORM serisinin özellikleri nedir?

Storm serisi 2020 yılında kendi tasarımcılarımızın tasarladığı müşterilerimizin oldukça ilgi gösterdiği bir koleksiyon oldu. Biz de beğenerek üretiyor ve müşterilerimize iyinin daha iyisini ulaştırabilmek için çalışıyoruz.

ANTİK Serisi Lavabo ürününüzün özellikleri nedir?

Antik serisi adından da anlaşılacağı gibi eskitme tarzını yansıtan mekanlarda oldukça sevilerek kullanılıyor. Burada kaplama teknikleri kullanarak ürüne eskitilmiş, retro havası katılıyor. Bu tarz ortam oluşturmak isteyen ve kombinlemek isteyenlerin vazgeçilmezi.

Bir diğer önemli ürününüz Robin. Bu ürününüzün özellikleri nedir?

Robin serimiz yumuşatılmış köşeli hatları ile müşterilerimizi beğenerek kullandığı bir serimiz diyebilirim. 2020 yılında köşeli hatlara oldukça ilgi oldu ve bizde bu yönde çalışmalarımızı devam ettirdik. Özellikle Robin evye bataryası mutfaklarda vazgeçilmez bir seçim oldu.

Gusto Robot banyo bataryanızın özelliklerini öğrenebilir miyiz?

Gusto Robot duş entegreli bataryamız kalite isteyen ve bunu farklı kaplama çeşitleriyle mekanlarda uygulamak isteyenlerin tercihi. Ürün en ufak parçasından tepe duşuna kadar pirinç malzemeden üretilmiştir. Tüm serilerimizi gibi kaliteden ödün vermeden ve severek ürettiğimiz modellerimizden bir tanesi diyebiliriz.