1992 yılından bu yana faaliyet gösteren Çilek Havuz, hizmet kalitesini her geçen gün pekiştirerek bugün önemli bir çözüm ortağı olarak sektör içerisinde yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Sancaktepe’deki Çilek Plaza isimli yeni ofis binasına taşınan marka, geniş hizmet kalitesiyle müşterilerine çözüm sunuyor. Yüzme havuzu, prefabrik havuz, gölet havuz, termal havuz, aqua parkın yanı sıra şok havuzu, kar odası, tuz odası, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, süs havuzu, SPA design uygulamalarını anahtar teslim gerçekleştiren firmanın hizmet verdiği en önemli yaşam alanlarından biri de otel projeleri. 

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ARTIRIYOR

Hizmet sektöründe müşteri memnuniyetinin sağlanmasının önemli olduğu otellerde müşterilerin dinlenebilecekleri alanlara ihtiyaç duyuluyor. Bu ihtiyacı gidermede havuz, sauna, hamam, spa önemli rol oyuyor. İnsan sağlığına iyi gelen bu alanlar aynı zamanda kullanıcının keyifli zaman geçirmesine ve dinlenmesine olanak tanıyor. Çilek Havuz, tecrübesi ve kaliteli çözümleri ile otellerin havuz, kar odası, tuz odası, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, süs havuzu, SPA gibi ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Çalışmalarında müşteri memnuniyetine odaklanan marka ülkemizde birçok önemli otel markasının öncelikli tercihi. Bu projeler arasında Kadıköy Moda Hilton Oteli, Hilton Gelibolu, Diss Hotel, Diamond Otel gibi birçok marka yer alıyor.