Olimpik yüzme havuzları, spor karşılaşmalarına ev sahipliği yapması nedeniyle sporcunun performansını olumsuz etkilemeyecek ve teknik sorunların yaşanmayacak şekilde dizayn edilmesi önemli. Bu havuzlarda kullanılacak havuz ekipmanlarının yüksek kalitede olması gerekiyor. 

OLİMPİK HAVUZLARINA KALİTELİ ÇÖZÜM 

Nur Pool, geniş ürün gamıyla olimpik yüzme havuzlarının bu ihtiyacına cevap veriyor. Geniş bir ürün gamına sahip olan marka, havuzların insan sağlığına olan etkisinin bilinciyle kaliteye önem vererek çalışmalarını sürdürüyor. 
Nur Pool markası olimpik yüzme havuzlarına dişi/dişi model seperatör, dişi/erkek model seperatör, dönüş paneli ve desteği, emniyet mandallı askı kancası, fin savağı tip ankraj, gerdirme çubuğu, geri dönüş ikaz diereği, seul model, moskova model, roma model, kulvar seperatörü, kulvar seperatörü, kulvar seperatörü, seperatör ankrajı, seperatör kancası, seperatör toplama arabası, seperatör gerdirirci, emniyet mandallı askı kancası, yanlış start direği ekipmanları ile hizmet veriyor. 

Temelleri 1997 yılına dayanan marka havuz pompa çeşitleri, havuz kum filtreleri, filtre yedek malzemeleri, havuz merdivenleri, havuz içi ve kenar ekipmanları, havuz için aydınlatma ekipmanları, dezenfeksiyon ekipmanları, havuz tutamakları, seramik ve cam mozaikler, havuz kimyasalları, olimpik havuz ekipmanları, süz havuz malzemeleri, sauna ve buhar malzemeleri, PVC/vana/boru ek parçaları ve hazır havuz sistemleriyle müşterilerine hizmet veriyor.
Yurt içinin yanı sıra yurt dışında da faaliyetlerini sürdüren marka, Ar-Ge çalışmalarıyla ürün gamını geliştirmeye devam ediyor.