Form, iç alandaki virüsleri yok eden UV-C sterilizasyon teknolojisi ve HEPA filtresi ile virüslere karşı çifte koruma sağlayan Neffes ile sınıfların havasını daha güvenli kılıyor. Neffes’in çok yönlü koruma sağlayan dörtlü filtre yapısı, virüslerin yanı sıra küf, bakteri, polen ve birçok yabancı maddeyi de havadan temizliyor. Neffes sayesinde, hava kalitesinin arttığı sınıflarda öğretmen ve öğrencilerin performansları da artıyor.

Antalya ve İskenderun Bilfen Kolejleri’nin tercihi Neffes

Bilfen Koleji Antalya ve İskenderun yerleşkelerinde Neffes'i tercih ederek sağlıklı bir ortama imkan tanıdı. Form, Nefess cihazından 37 adet Antalya Bilfen Koleji’ne teslim etti. Böylelikle İskenderun Bilfen Koleji’ndeki anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerinde hava sterilizasyonu en üst düzeye çıkartıldı. 

Form Endüstri Tesisleri’nin İzmir’deki fabrikasında %100 yerli olarak üretilen Neffes Antiviral Hava Temizleyici, sahip olduğu UV-C ve HEPA 13 filtre dahil 4’lü filtre yapısı ile okulların havasındaki partikül ve mikroorganizmaları %99,9 oranında yakalıyor. Virüsleri yok eden bu üstün teknoloji sayesinde iç ortam havasının sterilizasyonunu sağlayan Neffes, UV-C ışık sisteminin yardımıyla virüslerin ve diğer mikro organizmaların DNA/RNA hücre yapılarını kalıcı şekilde bozarak, Covid-19 gibi virüs kaynaklı hastalıkların havada tutunmasını engelliyor. Virüslere ek olarak astım gibi toz, polen, bakteri kaynaklı hastalıkların da engellenmesine yardımcı olan Neffes, kapalı alan havasının kalitesini düşüren bakteri, mantar, küf gibi zararlı organizmaların oluşumunu da önlüyor.