Hycleen Automation System, özellikle hastaneler, turizm yapıları (oteller, tatil köyleri, spa’lar), kamu binaları, alışveriş merkezleri, bakımevleri, okullar veya ofisler gibi çok sayıda gelen ve giden dalgalı su tüketimi olan alanlarda, tesisata giren suyun kontrolü, denetimi, raporlanması gibi özellikleri ile suyun hijyenik ve sağlıklı kullanımını sağlamak için geliştirilen bir sistem.

Lejyonella gibi hastalıkların önüne geçilmesilmesini sağlıyor

Yenileme projeleri TAŞYAPI tarafından üstlenilen Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tercih edilen Hycleen Automation System, düzenli su değişimi sağlamak, Lejyonella hastalığına neden olan bakterilerin çoğalmasını engellemek ve su sıcaklıklarını kontrol altında tutarak sağlıklı su yönetimi için öneriliyor.  Bir akciğer enfeksiyonu olan Lejyonella hastalığına neden olan Legionella bakterisinin kontrolü, kullanım suyu tesisatında, suyun binaya girdiği noktadan itibaren su depoları, su ısıtıcıları, vanalar, musluk ağızları ve dağıtım borularının tüm çıkış noktalarına kadar olan bölgeyi kapsıyor. Master Box, vana, güç kaynağı ve veri iletim kablolarından oluşan Hycleen Automation System, otomatik olarak elde edilen verilerle hassas hidrolik ayar kontrolü ile suyun termal dezenfeksiyonunu yaparak Lejyonella gibi hastalıkların önüne geçilmesini sağlıyor.

Akıllı bina teknolojileri ile donatılan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Leed Gold sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğini de taşıyor.