Çalışma odağında kalite, süreklilik ve müşteri memnuniyeti olan Permisan Perde Sistemleri, geniş ürün gamı ile konuttan ofis yapılarına kadar farklı tipolojideki birçok yapının ihtiyacına cevap veriyor. Permisan Perde Sistemleri’nin tercih edildiği projelerin en başında ise sirkülasyonun yoğun olduğu ofisler yer alıyor. Çalışanların dikkatinin dağılmaması ve dış hava koşullarından etkilenmemesi için ofislerde kullanılan perde sistemleri önem arz ediyor. Permisan Perde ise kaliteli çözümleri ile ofis projelerine değer katıyor. Ürün gamı oldukça geniş olan marka, hem işlevsellik hem de tasarım avantajlarıyla projelere değer katıyor. 

Kalite, süreklilik ve müşteri memnuniyetine önem verdiklerini ifade eden Permisan Perde Sistemleri Satış Müdürü Funda Şenel, tasarlayıp denedikleri ürünleri çeşitli testlerden geçirerek sorunları deklare ettikten sonra müşterilerine sunduklarını açıklıyor. Bu yaklaşımlarından ötürü prestijli projede tercih edildiklerini belirten Şenel, Kristal Kule Finansbank projesinde yaptıkları çalışmayı örnek veriyor. Bu projede motorlu stor perde üretimi ve montajı gerçekleştirdiklerini dile getiren Şenel, “Kristal bir görünüme sahip olan tasarımıyla farklı olan bu projede önemli bir çalışma yaptık. Uluslararası uzmanların katılımıyla, geniş bir ekiple tasarlanan projede, çağdaş mimarlık ilkeleri ve teknoloji en yenilikçi biçimde uygulandı. Zeminde yola paralel ön ve arka cephe çizgilerinin, sabit yan cephelere göre açılarının değiştirilmesiyle sağlanan farklı cephe yüzeylerinin, kütleye yansıması ile elde edilen değişik form, farklı noktalardan bakışta kentlilere sürprizli ayrı perspektifler sunuyor. Bina cephesi ve farklı doğrama detayına göre stor perdeler paralel kenar olarak çalıştırıldı. Bina genelinde 4100 adet Somfy perde motoru kullanıldı. Projede camların eğilimli olması nedeniyle motorlu perde sistemlerinin montajı en küçük bir hata kabul etmiyordu. Türkiye’nin en büyük projesini dört ay içinde teslim ettik.” diyor. 
Ofis yapıları kapsamında birçok kurumsal markanın binasına çözüm sunduklarını açıklayan Şenel, “Turkcell Genel Müdürlük Binası Maltepe, Türkiye Finans Katılım Bankası Gene Müdürlük Ümraniye, Kuveytturk Bankacılık Üssü, Selçuk Ecza Deposu, Vakko Genel Müdürlük, Albaraka Türk Genel Müdürlük Ümraniye, TEB Genel Müdürlük Ümraniye ve Abdiibrahim Genel Müdürlük gibi daha birçok önemli işe imza attık. Bugüne kadar çözüm sunduğumuz tüm projelerde geriye dönüş sağladık. En küçük ihtiyaçta dahi müşterilerimizle ilgileniyoruz. Firma olarak bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum.” dedi. Yapılan işin arkasında durabilmenin müşteri memnuniyeti açısından önemine dikkat çeken Şenel, bunu sağlıyor olmalarının müşterilerinin firmalarına duyduğu memnuniyeti arttırdığını aktarıyor.