YELİZ YİRMİBEŞ LALE - Genç Mühendislik, hem ürün hem de hizmet anlayışı ile prestijli projelerin en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. Bugüne kadar birçok önemli projeye hizmet veren markanın tercih edildiği isimlerden biri de Cer İstanbul. 

ELEKTROMEKANİK TESİSAT TAAHHÜT YAPIM İŞLERİNDE YÜKSEK KALİTE

Gayrimenkul sektöründe ulusal ve uluslararası alanda, birçok önemli projeye imza atmış olan Ege Yapı A.Ş tarafından yapımı devam eden proje 40 bin m2 alan içerisinde rezidans, otel ve ticari ünitelerden oluşuyor. Emlak Konut A.Ş tarafından özenle dizayn ettirilen, “Dubai Cityscape Awards” ödülüne layık görülen Cer İstanbul’a Genç Mühendislik, elektromekanik tesisat taahhüt yapım işleriyle hizmet veriyor. 
1996 yılından bu yana endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler, ticari ve konut binalarına inşaat, enerji, tesisat mühendislik ve taahhüt hizmetlerinin yanı sıra elektromekanik tesisat proje ve uygulama hizmetleri de vermekte olan Genç Mühendislik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kalitesiyle öne çıkıyor.  Firma mekanik tesisatı ve sistemleri kapsamında klima sistemleri, ısıtma sistemleri, sıhhi tesisatlar, yangın tesisatları, endüstriyel tesisatlar, endüstriyel doğalgaz boru hatları ve domestik hatlar, arıtma tesisatları, otomasyon tesisatları; Elektrik tesisatı ve sistemleri kapsamında OG-Orta gerilim elektrik sistemleri, alçak gerilim sistemleri, zayıf gerilim sistemleri, yedek güç elektrik sistemleri, topraklama ve otomasyon hizmetleriyle yurt içindeki ve yurt dışındaki projelere çözüm sunuyor. Yeni teknolojileri takip ederek kendisini sürekli yenileyen Genç Mühendislik’in odağında müşteri memnuniyeti var. Kaliteli inşaatı ve tüm uygulamaları en kısa zamanda ve en uygun maliyet ile müşterisine eksiksiz sunan firma, projelerin uygulaması sırasında kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği prosedürlerine uygun bir şekilde çalışması nedeniyle TS EN ISO 9001:2008, ISO 14000 ve BS OHSAS 18001:2007 sertifikalarına layık görüldü.

ICSC ÖDÜLLERİYLE BAŞARISINI TAÇLANDIRDI

Ulusal ve küresel faaliyet alanını genişleten ve yatırım sermayesini çoğaltan Genç Mühendislik, geçtiğimiz beş sene içinde inşaat yatırımcılarıyla sıkı bağlar kurmuş, yaklaşık 450.000 m² anahtar teslim projeler tamamlamış, 2009 ve 2010 yıllarında 2 adet ICSC ödülü alarak başarısını taçlandırmıştır. Firma 2010 yılında Altın Vana Ödülü, 2011 yılında Türkiye Enerji Zirvesi En İyi Hizmet Veren Firma Ödülü 2013 yılında PİRİ REİS ve Yılın İş Adamı Ödülüne layık görülmüştür.