Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi olan ODE Yalıtım, ihracat yaptığı altı kıtadaki 75'in üzerinde ülkede de yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer almayı başardı. Şirketin geçtiğimiz yılki performansının kritik edildiği ve yeni dönem stratejisinin çalışanlarla paylaşıldığı geleneksel 'Paylaşım Toplantısı'nı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Pandemi dolayısıyla bu sene de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya, ODE Yalıtım'ın İstanbul, Eskişehir ve Çorlu'daki çalışanları katıldı.

"FARKLI SEKTÖRLERE YÖNELİK İNOVATİF ÜRÜNLER GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, toplantıda 2021 yılını değerlendirerek başladığı konuşmasında pandemi nedeniyle tedarik zincirindeki kırılmaların devam ettiği,  ham madde, enerji ve lojistik maliyetlerinin de çok ciddi ölçüde arttığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Buna rağmen bu zorlu koşulları da göz önünde bulundurarak oluşturdukları stratejilerinden vazgeçmeyip yatırımlarını sürdürdüklerini belirten Turan, "2021 yılında Eskişehir'de başladığımız yeni fabrika ve güneş enerjisi yatırımımızı bu yıl içinde devreye alacağız. Yine geçen yıl açtığımız Greentech Ar-Ge isimli inovasyon merkezimizle sadece yalıtım değil, farklı sektörlere yönelik inovatif ürünler geliştirmeye de devam edeceğiz" diye konuştu. 

"BU YIL DA YÜZDE 60'IN ÜZERİNDE BÜYÜME HEDEFLİYORUZ"

Geçtiğimiz yılı yüzde 60'ın üzerinde büyümeyle kapattıklarını, 2022'de de en az bu oranda büyüme hedeflediklerini kaydeden Turan, "Kısa bir süre önce açıkladığımız üç yıllık stratejik planımız çerçevesinde ilerleyerek çalışanlarımızla birlikte büyümeye ve yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

ODE'NİN YENİ STRATEJİLERİNİ ANLATTILAR

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Kemal Direk, Teknik Genel Müdür Yardımcısı Tarık Uslu ve Su Yalıtım Koordinatörü Metin Demir, 2021 yılındaki çalışmaları özetlerken, yeni dönem planlamaları hakkında bilgi verdi. Toplantının kapanışında ise ODE Yalıtım’da 5, 10, 20 ve 25 yıl çalışanlara Kıdem Ödülleri takdim edildi.