ODE Yalıtım ürün gamında yer alan ODE Starflex ile projelere değer katıyor. ODE Starflex ürünlerinin silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesi ile üretildiğini açıklayan Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir ısı yalıtımı, ses yalıtımı, akustik düzenleme ve yangın güvenliği amaçla kullanıldığını vurguluyor.

A SINIFI YANMAZ MALZEME ÖZELLİĞİNE SAHİP

ODE Starflex’in kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve teknik özelliklerde, değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha ve boru şeklinde üretilebildiğini aktaran Akdemir, “Ürünümüzün avantajları ise su itici özelliği sayesinde su sızıntısını bünyesine almaması ve kuru kalması, yangın durumunda A sınıfı yanmaz malzeme olması nedeniyle yangın güvenliği açısından önemli bir avantaja sahip olması, sıcağa ve neme maruz kalması halinde boyut değişikliği yaşanmaması, zamanla bozulmaması, çürümemesi, küf tutmayıp korozyon ve paslanma yaşanmaması.” diyor. 
Akustik anlamda çok daha fazla verim elde edilebilen yeni bir ürünleri ODE Starflex ECO Akustik Levha’ya dikkat çeken Akdemir, genellikle pazarda sarı rengi bilinen cam yününü, ara bölmeler için ve ses yalıtımında önemli mesafe kaydedecek şekilde yeşil tipte ürettiklerini açıklıyor. Akdemir, bu yeni nesil yalıtım ürünlerinin özel bir proseste ürettiklerini ve patentini aldıklarını önemle vurguluyor.