Tecrübesi ve bilgi birikimi ile öne çıkan Baka Yapı Malzemeleri İnşaat A.Ş.1992 yılından bu yana müşterilerine geniş ürün gamı ile fayda sağlamaya devam ediyor. Başarısı ile dünya markası olan birçok firmanın distribütörü olan Baka Yapı Malzemeleri’nin hizmetini verdiği en önemli firmalardan biri de Norton Performance Plastics yalıtım bantları.

UYGULAMA KOLAYLIĞI AVANTAJI

Sanayi tipi çatı cephe kaplamalarında ve alüminyum giydirme cephe sistemlerinde kullanılan Norton Performance Plastics yalıtım bantları (Tek taraflı ve çift tarafı yapışkanlı bantlar) sahip olduğu teknik özelliklerle verimlilik katıyor. Norton Performance Plastics yalıtım bantlarının en önemli özelliklerinden biri tek ya da çift tarafı yapışkanlı olmaları sebebiyle montaj kolaylığı sunması. Farklı iki malzeme arasında yer alarak suya, ısıya ve korozyona karşı koruma sağlayan Norton Performance Plastics yalıtım bantları maksimum koruma sunuyor.

Norton Performance Plastics yalıtım bantları hakkında bilgi veren Baka Yapı ve İnşaat Malzemeleri Satış ve Pazarlama Şefi Murat Teksürer, ürünün cephe uygulamalarında alüminyum ve demir arasında kullanılabildiğini belirterek çalışmayı örneklendiriyor. Çift taraflı yapışkanlı bantların, alüminyum giydirme cephe sektöründe kompozit panellerin vidasız olarak yapıştırılmasında kullanıldığını ifade eden Teksürer, aynı zamanda çift taraflı yapışkanlı bantların otomotiv yan sanayisinde, balans kurşunlarının yapıştırılmasında, arabaların yan çıtalarının yapıştırılmasında da kullanıldığını açıklıyor. 

Müşteri memnuniyetine önem veren Baka Yapı Malzemeleri Saint-Gobain grubunun Norton Performance Plastics yalıtım bantlarının yanı sıra İngiliz Scapa firmasının yalıtım ve montaj bantlarını; Carlisle firmasının yalıtım membranlarını, butıl bantlarını ve EPDM membranlarını; SaarGummi Group’un Alman Duraproof’un EPDM su yalıtım membranını ve özel Flexbond marka membran yapıştırıcılarını, Weiss Chemie’nin yeni nesil alüminyum köşe yapıştırıcılarını, Britchem firmasının yangına dayanıklı mastik ve butıl mastiklerini ve Amerikan menşeli GE & Momentive markasının cephe silikonlarını ve WEMA-TECHNİK firmasının komple yapışkanlı, doğrama çevresinde su izolasyonu için kullanılan buhar dengeleyici ve buhar kesici yalıtım folyolarını müşterilerine sunuyor.