‘‘Red Dot Design Award Best of the Best’’ ödülü ile başarısını taçlandıran dünyadaki tek seramik markası NG Kütahya Seramik, yaşam alanlarına kazandırdığı modernliği ve doğallığı Unicera’da bir kez daha hedef kitlesine gösterecek. 

120x120 cm ve 120x240 cm ebatlarındaki eşsiz granit seramikler başta olmak üzere mermer, beton, doğal taş, ahşap yüzeyli birbirinden farklı ürünlerinin öne çıkacağı markanın standında, doğal taşlara alternatif olarak üretilen seramik mutfak tezgâhları ve ‘‘NG Kütahya Seramik 20 mm’’ serisi fark yaratacak. 20 mm kalınlığındaki seramiklerden oluşan seri, yüksek kırılma dayanımına sahip olmasıyla farklı yaşam alanlarında tercih ediliyor. Tren istasyonları, havalimanları, endüstriyel tesisler gibi yük ve yaya trafiğinin yoğun olduğu alanlarda güvenle kullanılabiliyor. Yapıştırma yönteminin yanı sıra kum ve çim üzerine doğrudan döşeme yöntemi ile de uygulanabilen “NG Kütahya Seramik 20 mm” serisi, zemin yükseltme aparatlarıyla uygulandığında ekstra fayda sağlıyor. Milli seramik markasının standında boy gösterecek olan 12 mm kalınlığındaki seramik mutfak tezgâhıysa neme ve ısıya karşı dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor.

MERMER DOKUSUYLA MEKÂNLARA PRESTİJ KATIYOR

Estetik ve aynı zamanda fonksiyonel mekânlar oluşturan NG Kütahya Seramik’in, Unicera’da sergileyeceği diğer iddialı serileri arasında; bu yılın trendi 60x60 cm Terra Stone, şık mermer dokusuyla mekânlara prestij katan 120x240 cm Arven, digital frit teknoloji ile üretilen 60x120 cm Silver Stone ve en yeni serilerden biri olan 80x80 cm DA Mario de var
NG Kütahya Seramik, ihracatın merkezi CNR Expo Yeşilköy'de UNICERA Fuarı'nın 2. holü, b02-b04 no'lu standında yer alacak.