Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, üniversite öğrencileri ve personelleri için tasarlanan Sezai Karakoç Öğrenci Yaşam Merkezi’nin iklimlendirmesi için Alarko VRF tercih etti. Alarko VRF Sistemleri tüm mahallerde kullanılabilmesi için geniş kapasite aralıklarına sahip, çok çeşitli iç üniteler ile birlikte sağlayarak çeşitli otomasyon sistemleri ve merkezi kontroller ile birlikte koordineli olarak çalışıyor.

İZOCAM YÜZDE 4 ORANINDA HACİMSEL BÜYÜME BEKLİYOR İZOCAM YÜZDE 4 ORANINDA HACİMSEL BÜYÜME BEKLİYOR

ALARKO VRF SİSTEMLERİ

Gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör, soğutucu akışkan dolaşımını artırıyor ve hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükseltiyor.
Çalışma çevrimi, çok üniteli bir sistemdeki dış ünitelerin ve her bir ünitedeki kompresörlerin çalışma süresini eşitleyerek kompresör ömrünü önemli ölçüde uzatıyor.
Ünite, soğutucu akışkanlı soğutma teknolojisi kullanarak elektrik kontrol kutusunu soğutuyor. Elektrikli kontrol bileşenlerinin ortalama sıcaklığını yaklaşık 8 derece düşürerek kontrol sisteminin kararlı ve güvenli çalışmasını sağlıyor.
Yenilikçi tasarlanmış toz temizleme fonksiyonu, dış ünitenin tozu kendi başına önlemesini sağlıyor. Yenilikçi tasarımlı otomatik kar temizleme fonksiyonu ise dış ünitede kar birikmesini önlüyor. Dış ünitelere standart olarak aşırı olmayan koşullar için korozyon önleyici işlem uygulanıyor.