Dörtlü filtreleme sistemi ve UV-C ultraviyole sterilizasyon teknolojisi ile virüsleri yok eden Neffes; küf, bakteri, polen ve birçok yabancı maddeyi de havadan temizleyerek iç ortam havasının sterilizasyonunu ve güvenliğini sağlıyor. Artık kapalı alanlara da sağlıklı ve taze bir hava sağlayacak Neffes; muayenehane, eczane, restoran, kuaför, mağaza, ofis, market, kreş, okul, otel, hastane ve ev gibi birçok kapalı alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Neffes, iç ortam hava kalitesini artırarak kalabalık ortamlarda insanların rahatça nefes almasına yardımcı oluyor. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi, iç hava kalitesi ve temizliğine verilmesi gereken önemi bir kez daha herkese hatırlattı. İklimlendirme sektörüne yön veren Form, günümüzün ihtiyaçlarından yola çıkarak, 55 yıllık sektör tecrübesi ve AR-Ge’ye verdiği değerle Antiviral Hava Temizleyici Neffes’i yarattı. 

Kapalı alanlar, virüslere karşı rahat bir Neffes alacak 

Form Şirketler Grubu iştiraki Form Endüstri Tesisleri’nin İzmir’deki fabrikasında yüzde 100 yerli olarak üretilen Neffes Antiviral Hava Temizleyici, sahip olduğu HEPA 13 filtre dahil 4’lü filtre yapısı ve UV-C sterilizasyon teknolojisi ile kapalı ortam havasında bulunan partikül ve mikroorganizmaları yüzde 99,9 oranında yakalıyor.  Virüsleri yok eden bu üstün teknoloji sayesinde iç ortam havasının sterilizasyonunu sağlayan Neffes, UV-C ışık sisteminin yardımıyla virüslerin ve diğer mikro organizmaların DNA/RNA hücre yapılarını kalıcı şekilde bozarak, Covid-19 gibi virüs kaynaklı hastalıkların havada tutunmasını engelliyor. Virüslere ek astım gibi toz, polen, bakteri kaynaklı hastalıkların da engellenmesine yardımcı olan Neffes, kapalı alan havasının kalitesini düşüren bakteri, mantar, küf gibi zararlı organizmaların oluşumunu da önlüyor. Neffes ayrıca; ortamdaki radon, aeresol gibi zararlı gazlar ile sigara dumanı gibi kötü kokuları da yok ediyor. 

Özellikle yüzde 100 taze havanın sağlanamadığı yaşam alanlarına taze ve temiz hava sağlamak adına oldukça etkili bir teknolojiye sahip olan Neffes Antiviral Hava Temizleyici; konut, restoran, mağaza, otel, kuaför, muayenehane, eczane, kreş, ofis gibi insanların uzun süre bir arada bulunduğu ortamlarda hava kalitesini arttırarak, solunum yoluyla herhangi bir hastalığa yakalanma riskini minimuma indiriyor. 

Kapalı alanların boyutlarına göre farklı kapasitelerde iki farklı model olarak geliştirilen Antiviral Hava Temizleyici Neffes; 60’a yakın Mitsubishi Heavy Industries konsept mağazası ve Form Endüstri Tesisleri yetkili satıcılarında havasını tazelemek ve sağlıklı nefes almak isteyenleri bekliyor.