Natura Vadi projesi Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Başkent Ankara'da yükselen projede satışlar başladı. 22 Mayıs 2022 Pazar günü lansmanı yapılan Natura Vadi projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 + yüzde 10 lansman indirimi sağlanıyor.  Lansmanda önemli açıklamalar yapan Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca, "Ülkemizde her yıl 750 bin yeni konut ihtiyacı doğmaktadır. Ancak son zamanlarda yeni konut üretimi yapılamadığından hem kira hem de satış fiyatları yükselmiştir. Biz Fırat Life Style ile beraber elimizi taşın altına koyarak büyük ölçekli bir projeyi daha hayata geçirdik" diye konuştu.

"SEKTÖRÜN YENİ KONUT ARZLARINA İHTİYACI VAR"

Sektörün bu şekilde yeni konut arzlarına ihtiyacı olduğunu ifade eden Koca, "Bu arz dengesini doğru şekilde ülkemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda karşılamak üzere yola çıktık. Projemize daha yolun başında, lansman öncesi dönemde rekor sayıda talepte bulunuldu. Bu durum bizim için yeni bir konut projesine ne kadar çok ihtiyaç olduğunu bir kez daha gösterdi. Biz de dostlarımızın bu ilgisini karşılıksız bırakmamak için lansman döneminde maliyetlerin altında bir fiyat politikası ile satışa çıktık. Şimdi konut alanlar projenin maliyetinin altında konut alıyorlar. Bir yıl sonra en az yüzde yüz kazandıklarını kendileri de görecekledir. Çünkü lansman dönemleri satış fiyatlarının maliyetlerin altında tutulduğu bir dönemdir. İlerleyen günlerde maliyetlerin fiyatlara yansıtılması kaçınılmaz olacaktır" dedi.

SİLTAŞ YAPI'DAN İSTEYENLERİ "EV"LENDİRECEK KAMPANYA SİLTAŞ YAPI'DAN İSTEYENLERİ "EV"LENDİRECEK KAMPANYA

LANSMANA ÖZEL FİYAT FIRSATI

Natura Vadi projesinde 35 bin metrekare yeşil alanı, zengin sosyal donatıları, cadde mağazaları ye alıyor. Projede konut sektörünü canlandırmak amacıyla hayata geçirilen ilk evim konut finansman paketinin düşük faizli kredi imkanlarının yanında ilk fiyat ve erken alım avantajı da sunuyor.  Konutların alanlarının 183 metrekare ile 260 metrekare arasında değiştiği Natura Vadi'nin Aralık 2024'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

NATURA VADİ PROJE KÜNYESİ

Proje İsmi: Natura Vadi
Yüklenici:
Lokasyon: Oran / Çankaya / Ankara
Arsa Büyüklüğü: 375.000 m²
Ünite Sayısı: 909 dairelik 10 konut bloğu + 1 ticari blok
Metre Kare Aralığı: 183m²- 260m²
Konut Tipleri: 3+1, 4+1, 5+1
Teslim Tarihi: 2024 Aralık