Ürün ve hizmet kalitesiyle isminden söz ettiren Nasa Mühendislik, dün olduğu gibi bugün de başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Markanın en önemli çalışmalarından biri POWER UV marka ismi ile üretimini gerçekleştirdiği UV lambaları. 

UV LAMBALAR İLE YAKLAŞIK YÜZDE 30 TASARRUF 

Merkezi sistem ya da bireysel olarak kullanılan klima santralleri veya klimalar için piyasaya sundukları UV lambalar, bu cihazların soğutucu bataryalarını her zaman temiz tutarak ve üzerlerinde hava geçişini zorlayan, ısı transferini azaltan biyolojik film tabakasına engel oluyor. Bu cihazların harcadığı enerjide yaklaşık yüzde 30 tasarruf sağlayan UV Lambalar, bataryalarının bakıma ihtiyaç duymaması sebebiyle de yıllık bakım için harcanan paradan tasarruf sağlıyor. 
Nasa Mühendislik firma yetkilisi Kevork Hamamcıyan, UV lambalar’ın kurulum maliyetlerini 1-1,5 yıl içinde amorti edebildiğini belirterek “Burada dikkat edilmesi gereken nokta piyasadaki her UV lamba klima santralleri için uygun değildir. Lamba adedi, lamba tipi, lamba miktarı ve UV gücü son derece önemli olup mutlaka uzman bir mühendis tarafından seçilmesi gerekir.  Firmamız bu konuda da hizmet vermektedir.” diyor. 
Klima santrallerine takılan UV lambalar ile temiz, kokusuz, bakteri ve virüslerden arınmış bir havayı garanti ettiklerini vurgulayan Hamamcıyan, sözlerini şu şekilde sürdürüyor:
“ UV lambalar ile sağladığımız temiz hava, bina sakinlerinin performansını her daim üst seviyede tutmaya yardımcı olmaktadır. Alerjen partiküllerden arındırılmış bir havada çalışan bina sakinleri, yüksek motivasyonla işlerini daha iyi yapmaktadır”