Bilinirliği ve popülaritesi dünyaca kabul görülmüş olan Hannover Messe, Deutsche Messe organizatörlüğünde Almanya’nın Hannover şehrinde gerçekleşmiş olup endüstri alanının gelişimi için büyük katkılar sunuyor. Dünya’nın pek çok ülkesinden ziyaretçi ağırlayarak geniş kitlelere hitap eden Hannover Messe fuarı; otomasyon, enerji, dijital ekosistem gibi birçok sektörün ortak buluşma noktası oluyor. 

Böylesine ihtisas sahibi olan fuarda Mutlusan, 3 cepheden açık 112 m² alanda özel dekore edilmiş standıyla ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Mutlusan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz’ın da olduğu fuarda bölgedeki iş ortakları da stant ziyaretinde bulunup keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

PROFESYONEL ÇÖZÜM GETİREN ÜRÜNLERİNİ ZİYARETÇİLERLE BULUŞTURDU

2020 yılında pano ve otomasyon ürün grubuna yatırım yapan Mutlusan, Hannover Messe fuarında profesyonel çözüm getiren ürünlerini ön plana çıkararak ziyaretçilerle buluşturdu. Bununla birlikte kablo kanallarını, tesisat ürün gruplarını, sanayi tipi ürünlerini ve anahtar-priz ürün gruplarını şık tasarlanan panolarda sergiledi. 4 gün süren fuar, yoğunluğuyla hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin memnuniyetini topladı. Gelişim ve değişim için her yıl üzerine koyarak ilerleyen Mutlusan, yerli marka olarak yurt dışı pazarlarında Türkiye’yi temsil etmeye devam ediyor. Ülkesine katma değer kazandırma amacıyla fuarlarda boy göstererek marka gücünü arttırmaya devam eden Mutlusan, başarılı bir fuarı daha tamamlamış oldu.

MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR MAPEİ TÜM DÜNYADA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

MUTLUSAN IRAK’TA CONSTRUCT IRAQ ERBİL FUARINDA

Mutlusan, 24-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Irak’taki en büyük inşaat ve enerji endüstrisi fuarlarından olan “Construct Iraq Erbil” fuarında da yerini aldı. Elektrik-enerji sistemleri, aydınlatma, güç kaynakları, bina otomasyonu, kontrol sistemleri gibi birçok alana hitap eden fuar, çevre şehirlerden ve dünyanın pek çok farklı bölgelerinden ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. 
Mutlusan, özel stant çalışmasıyla yaklaşık 60 m² alanda ürünlerini sergiledi. Yönetim Kurulu Üyesi ve İhracat Direktörü Gündüz Kaçmaz’ın katılımıyla birlikte gerçekleşen fuarda, Mutlusan’ın bölgedeki iş ortakları stant ziyaretinde bulunarak desteklerini esirgemediler. Fuar sonrasında birlikte çalıştıkları paydaşlarıyla akşam yemeklerinde bir araya gelen Mutlusan ekibi, iş verimliliğini arttırmaya yönelik konuları da ele alarak keyifli anıları ve başarılı geçen bir fuarı daha geride bıraktı.