Bölgedeki anahtar priz bayisi olan Emre Ferhat Aydınlatma ile bir araya gelen Mutlusan’ın düzenlemiş olduğu toplantıya oldukça yoğun bir katlım oldu. Uzun zamandır bölgede organize edilmeyi bekleyen Mutlusan Akademi toplantısı, 25 Mart 2022 tarihinde 300 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşması Emre Ferhat Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Gezergül tarafından yapılarak toplantıya başlanıldı. Karşılama konuşmasını ve iyi dilek ve temennilerini aktaran Gezergül; sözü, Mutlusan Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz’a bıraktı. Katılımcılara; Mutlusan tarihçesinden, firma gelişiminden ve ileriye yönelik hedeflerinden bahsederek firmaya dair genel bilgileri aktaran Yılmaz, bölge için özel çalışmalar sürdürüleceğinin altını çizerek ilerleyen dönemlerde iş ortakları olan Emre Ferhat Aydınlatma ile birlikte çok özel işlere imza atacaklarını vurguladı. 
 

YENİ MODÜLER SİSTEM VE TEKLİ ŞOK KORUMALI PRİZ DETAYLI ANLATILDI

Zeynel Yılmaz’ın ardından ürünlerin kullanım alanlarını, teknik özelliklerini ve detaylarını anlatmak üzere mikrofonu Mutlusan Teknik Müdürü Nurdoğan Büyükkeskin teslim aldı. Nurdoğan Büyükkeskin tarafından hazırlanan ve aktarılan sunumda Mutlusan anahtar-priz grubu, tesisat ürünleri, pano ve otomasyon ürün grupları detaylı bir şekilde anlatıldı. Ürünlerin teknik özelliklerine değinirken bir yandan da kullanım alanlarında kolaylık sağlayacak farklılıklardan bahsedildi.  Ürün yelpazesini her yıl daha da büyüten Mutlusan, bu yıl satışını planladığı yeni modüler sistem ve tekli şok korumalı priz hakkında duyuru ve detaylı bilgilendirmeyi toplantıda gerçekleştirdi. 

POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI POLİSAN HOLDİNG 2023 FİNANSAL SONUÇLARINI AÇIKLADI

ÖZEL BİR KAMPANYA DUYURUSU DA YAPILDI

Keyifle geçirilen yemeği ve toplantıyı daha da anlamlı kılmak adına Mutlusan tarafından saha çalışmalarına yardımcı ekipmanları içeren özel bir kampanyanın da duyurusu yapıldı. Mutlusan Akademi, Türkiye’nin her noktasında eğitimlerine devam edip, güzel anılar biriktirerek başarılı toplantılara imza atmaya devam ediyor.