Madencilik sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Dumlu Özcan Madencilik, 1990 yılında Alanya’da başladığı faaliyetlerine bugün başarısını arttırarak devam ediyor. Ürün yelpazesi oldukça geniş olan marka, hedef kitlesine yaşam alanlarına değer katacak birçok farklı seçenek sunuyor. 

Bugüne kadar birçok önemli projede tercih edilen Dumlu Özcan Madencilik’in çözüm sunduğu projelerden biri de Monte Mare Residence Alanya. Projenin iç mimarisinde ıslak mekanları kapsamında ortak kullanım alanlarında ve yaşam alanlarında; dış mekanda ise zeminde ve cephede Dumlu Özcan Madencilik mermerleri kullanıldı. 

Alanya'da dolomit ve mermer ocaklarında Alanya Siyahı Mermer (Mediblack-Alanya Black) , Alanya Antrasit, Alanya Emperador Dark mermer (Alanya Koyu Füme), Alanya Emperador Light mermer (Alanya Açık Füme), Alanya grigio mermer ve Dolomit minerali çıkaran Dumlu Özcan Madencilik, çıkardığı hammaddeyi kendi tesislerinde işleyerek müşterileriyle buluşturuyor. 

Kaliteden ödün vermeden hizmet veren marka, tüketicilerin en çok beğendiği ve tercih ettiği mermer seçeneklerini sunarak, yaşam alanlarına kusursuz bir güzellik taşıyor.