Endüstriyel modüler yapı üretiminde fark yaratan Monte Grup, fonksiyon ve tasarımda yarattığı özgün çözümlerle markaların ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

MODÜLER YAPIDA KURUMSAL ÇÖZÜMLER

Monte Grup, kahve sektörünün köklü markası Kurukahveci Mehmet Efendi’nin de endüstriyel modüler yapılardaki tercihi oldu. Markanın kurumsal kimliğini mekanın tasarımına yansıtan Monte Grup, müşterilerin hem konforlu hem de keyifli zaman geçirecekleri bir alana imza attı. Kurukahveci Mehmet Efendi’ye ait kafe ve standları oluşturan yan yana ve karşılıklı yer alarak konumlandırılan modüler yapıların tasarımında markanın logosunda yer alan renklerden esinlenilmiş. Kahve yapım ve ikram alanlarının yanı sıra kahve çeşitlerinin sergilendiği standın da yer aldığı alanda müşterilerin kahvelerini içebilecekleri oturma alanlarına yer verilmiş. Oturma banklarından masalara, zeminden aydınlatma detaylarına kadar tasarımın her detayında markanın kurumsal kimliği ile bütünleşen güçlü bir tasarım etkisi yaratılmış. Kurukahveci Mehmet Efendi’nin başarı tarihindeki dönüm noktalarının anlatıldığı afiş alanları ile ziyaretçiler bilgilendirilirken, mekanın iç cephesinde yer verilen kahveye yapımına dahil fotoğraflarla da kahve kültürüne vurgu yapılmış.

Yenilikçi endüstriyel modüler yapı çözümleri ile farklı yaşam ve kullanım alanları sunarak hayatı kolaylaştıran Monte Grup, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının modüler yapı ve konteyner ihtiyaçları için bugüne kadar yüzlerce projeyi başarıyla tamamladı. Projelerinde kullanım konforundan ve kaliteden ödün vermeyen Monte Grup, standart veya premium ürün üretimi yapabiliyor. Ürünlerin modifikasyon işlemleri, satışı, ithalat ve ihracatını da gerçekleştiren firma, kafe konteyneri ile farklı çalışma alanlarında personellerin konforlu bir şekilde dinlenmesine ve sosyalleşmesine imkan tanıyor.