Endüstriyel modüler yapı üretimi gerçekleştiren Monte Grup, geniş ürün gamı ile yaşam ve iş sahalarının farklı ihtiyaçlarına karşılamaya devam ediyor. Markanın hizmet verdiği kalemlerden biri de güvenlik bekçi konteyneri. Site, villa, otel, plaza, AVM, okul, adliye, fabrika, tesis gibi yapıların güvenlik ihtiyacının karşılanması için bina girişine ve bina çevresinde belirlenen diğer noktalara konulabilen güvenlik bekçi konteyneri, teknik donanımı ile personelin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Güvenli ve konforlu bir çalışma alanı sunan Monte Grup güvenlik bekçi konteyneri, güvenlik görevlilerin tüm hava koşullarında çalışabilmesine imkan tanıyor. 

KONFORLU ÇALIŞMA ALANI SUNUYOR

Aydınlatma armatürü ve elektrik tesisatı ile kullanıma hazır olarak teslim edilen güvenlik bekçi konteyneri, talep halinde kamera sistemi ve klima eklenebiliyor. Monte Grup; güvenlik bekçi konteyner ürünleri kapsamında müşterilerine ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde vale kabini, güvenlik noktası ve karşılama ofisi de sunuyor. Monte Grup; Kompozit Güvenlik Kabinleri, Betopanlı Metropol Güvenlik Kabinleri ve sandwich panel güvenlik kabinleri olacak şekilde çözüm sunabiliyor. 

Yaşam konteyneri, kuru yük konteyneri, prefabrik yapı ve modüler yapıların tasarımını, imalatını ve montajını gerçekleştiren Monte Grup, sahip olduğu teknoloji ve tecrübe ile standartların çok daha ötesinde bir üretim gerçekleştiriyor.