Endüstriyel modüler yapı üretiminde kalitesiyle öne çıkan Monte Grup, geniş ürün portföyü ile müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Firmanın hizmetini verdiği çözümlerden biri de güvenlik kabini. Site, villa, otel, plaza, AVM, okul, adliye, fabrika, tesis gibi yapıların güvenlik ihtiyacının karşılanması için bina girişine ve bina çevresinde belirlenen diğer noktalara konulabilen güvenlik kabini üretimi yapan Monte Grup, nu çalışması ile çözüm sunduğu isimlerden biri de GKG Holding.
Monte Grup, üretimini yaptığı güvenlik kabini ile GKG Holding’in güvenlik çalışanlarına güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sundu. Tüm teknik donanımlarıyla personelin tüm ihtiyaçlarını karşılayan güvenlik kabini, çalışanların yaz ve kış tüm hava koşullarında konforlu bir şekilde çalışabilmesine imkan tanıyor. 

Monte Grup’un, GKG Holding için ürettiği 2,4 m x 4,5 m x 2,6 m ölçülerindeki güvenlik kabini parke zemin, iç duvarlar betopan, alüminyum doğrama, koyu cam, klimalı, dış gövdesi kompozit kaplı olmak üzere konforu sağlayacak özelliklere sahip.

Monte Grup Şantiye Konteynerinin (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.) yanı sıra müşterilerine WC-Duş Konteyneri (Standart, modern vb.), Güvenlik-Bekçi Konteyneri (Bekçi Kulübesi, güvenlik noktası, karşılama kabini vb.),  Atık Depolama Konteyneri (Tehlikeli, kimyasal, kontamine, tıbbi, yağ varil vb.), Cafe Büfe Konteyneri (Kafeterya, kiosk, satış noktası vb.), Metropol Konteyneri (Satış ofisi, güvenlik kulübesi, taksi durağı, çalışma ofisi vb.), Yaşam Konteyneri (Konteyner Ev, bağ-bahçe konteyneri, sosyal tesis, otel, villa vb.), Iso Yük Konteyneri (20 feet, 40 feet, High Cube, Open Top vb.), Özel Üretim Konteyner (Standart dışı, özel tasarım ve üretim gerektiren tümü) da sunuyor.