İnovatif endüstriyel modüler yapılarıyla isminden söz ettiren Monte Grup, müşterilerinin ihtiyacına uygun çözümler sunmaya devam ediyor. Markanın ürün gamında yer alan en önemli çözümlerinden biri de kafe konteynerleri. Bu çözümleri ile kurumsal firmaların dinlenebilecekleri alanlar yaratan Monte Grup, hem işlevsel hem de modern tasarımıyla öne çıkan işlere imza atıyor. Ürünlerin modifikasyon işlemleri, satışı, ithalat ve ihracatını da gerçekleştiren firmanın kafe konteynerleri ile çözüm sunduğu kurumsal firmalardan biri de Asmira Petrol İzmir İstasyonu. Araç kullanıcıların dinlendikleri, yakıt ve temel ihtiyaçlarını giderdiği benzin istasyonlarının konforlu ve güvenli olması müşteri memnuniyetini sağlamada oldukça önemli. Benzin istasyonları özellikle uzun yol sürücülerinin a’dan z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor. Monte Grup cafe konteynerleri ile benzin istasyonlarının müşterilerine bu hizmeti vermesine öncelik ediyor. Gıda, içecek gibi talep edilen tüm ihtiyaçları karşılayacak donanımda üretilebilen Monte Grup kafe konteyneri güvenli, konforlu ve işlevsel bir hizmet alanı sunuyor. Firmanın kurumsal kimliğine uygun dizayn edilebilen kafe konteyneri, aynı zamanda modern tasarımıyla estetik bir tasarım çizgisi de sunuyor. 
Monte Grup, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kalite anlayışı ile Asmira Petrol İzmir İstasyonu'nun bu ihtiyacına cevap verdi. Firma sunduğu kafe konteyneri ile hem personellerin hem de müşterilerin konforlu bir şekilde dinlenmesine ve sosyalleşmesine imkan tanıdı.

BENZİN İSTAYONLARINA KONFORLU ÇÖZÜM

Yenilikçi endüstriyel modüler yapı çözümleri ile farklı yaşam ve kullanım alanları sunarak hayatı kolaylaştıran Monte Grup, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının modüler yapı ve konteyner ihtiyaçları için bugüne kadar yüzlerce projeyi başarıyla tamamladı. Projelerinde kullanım konforundan ve kaliteden ödün vermeyen Monte Grup, standart veya premium ürün üretimi yapabiliyor. 

Monte Grup'un müşterilerine sunduğu ürünler şu şekilde: Şantiye Konteyneri (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.), WC-Duş Konteyneri (Standart, modern vb.), Güvenlik-Bekçi Konteyneri (Bekçi Kulübesi, güvenlik noktası, karşılama kabini vb.),  Atık Depolama Konteyneri (Tehlikeli, kimyasal, kontamine, tıbbi, yağ varil vb.), Cafe Büfe Konteyneri (Kafeterya, kiosk, satış noktası vb.), Metropol Konteyneri (Satış ofisi, güvenlik kulübesi, taksi durağı, çalışma ofisi vb.), Yaşam Konteyneri (Konteyner Ev, bağ-bahçe konteyneri, sosyal tesis, otel, villa vb.), Iso Yük Konteyneri (20 feet, 40 feet, High Cube, Open Top vb.), Özel Üretim Konteyner (Standart dışı, özel tasarım ve üretim gerektiren tümü),