Endüstriyel modüler yapı üretiminde kalitesi ile isminden söz ettiren Monte Grup, geniş ürün portföyü ile müşterilerinin her türlü ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. Yaşam konteyneri, kuru yük konteyneri, prefabrik yapı ve modüler yapıların tasarımını, imalatını ve montajını gerçekleştiren Monte Grup’un öne çıkan en önemli çözümlerinden biri de kafe konteyneri. Ürünlerin modifikasyon işlemleri, satışı, ithalat ve ihracatını da gerçekleştiren firma, kafe konteyneri ile farklı çalışma alanlarında personellerin konforlu bir şekilde dinlenmesine ve sosyalleşmesine imkan tanıyor.

Son yıllarda ofis çalışma alanlarının yanı sıra iş gücünün ağırlıkta olduğu tesislerde de personellerin dinlenmesine, tüm ihtiyaçlarını karşılamasına imkan tanıyacak modern dinlenme alanları daha fazla önem kazandı. Monte Grup, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve kalite anlayışı ile müşterilerinin bu ihtiyacına da cevap veriyor. Monte Grup’un imzasını taşıyan kafe konteyneri, fabrikadan ofis alanlarına kadar farklı iş ortamlarında personellerin dinlenme zamanlarını daha keyifli geçirmesini sağlıyor. Gıda, içecek gibi talep edilen tüm ihtiyaçları karşılayacak donanımda üretilebilen Monte Grup kafe konteyneri, tasarımıyla da fark yaratıyor. Firmaların kurumsal kimliğine uygun talep edilen bir tasarım çizgisinde son teknoloji ile üretilebilen kafe konteyneri, estetik bir çizgiye sahip. 

MONTE GRUP İLE KEYİFLİ DİNLENME ORTAMLARI

Monte Grup, kafe konteyneri ile bugüne kadar birçok kurumsal firmaya çözüm sundu.  Bu projeler arasında Assan Alüminyum Tuzla ve Dilovası fabrikaları için üretmiş olduğu 5m x 7 m x 2,6 m ölçülerinde birleşimli, gizli çatılı, dış gövdesi kompozit kaplı kafe konteyneri; İzmit Belediyesi Kocaelispor Tesisleri için ürettiği 5,5mx12mx3m ölçülerinde Birleşimli Konteyner dinlenme alanı ve Kurukahveci Mehmet Efendi için 2016 Coffee Fest – Kahve Festivali’nde kullanılmak üzere toplam sekiz adet ürettiği kafe konteyneri gibi daha birçok proje yer alıyor. 

Yenilikçi endüstriyel modüler yapı çözümleri ile farklı yaşam ve kullanım alanları sunarak hayatı kolaylaştıran Monte Grup, Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının modüler yapı ve konteyner ihtiyaçları için bugüne kadar yüzlerce projeyi başarıyla tamamladı. Projelerinde kullanım konforundan ve kaliteden ödün vermeyen Monte Grup, standart veya premium ürün üretimi yapabiliyor. 

Monte Grup'un müşterilerine sunduğu ürünler şu şekilde: Şantiye Konteyneri (Yatakhane, yemekhane, ofis, giyinme odası vb.), WC-Duş Konteyneri (Standart, modern vb.), Güvenlik-Bekçi Konteyneri (Bekçi Kulübesi, güvenlik noktası, karşılama kabini vb.),  Atık Depolama Konteyneri (Tehlikeli, kimyasal, kontamine, tıbbi, yağ varil vb.), Cafe Büfe Konteyneri (Kafeterya, kiosk, satış noktası vb.), Metropol Konteyneri (Satış ofisi, güvenlik kulübesi, taksi durağı, çalışma ofisi vb.), Yaşam Konteyneri (Konteyner Ev, bağ-bahçe konteyneri, sosyal tesis, otel, villa vb.), Iso Yük Konteyneri (20 feet, 40 feet, High Cube, Open Top vb.), Özel Üretim Konteyner (Standart dışı, özel tasarım ve üretim gerektiren tümü), Modüler Yapılar ve Endüstriyel Yapılar. Teknolojiyi kaliteli işçilik, TSE ve CE belgeli malzemeler ile birleştirerek kaliteli sistemler gerçekleştiren Monte Grup, zamanında ürün teslimiyle müşteri memnuniyetini sağlıyor.