Alüminyum sektöründeki başarılarıyla öne çıkan Ersaş Alüminyum, geniş ürün gamıyla inşaat sektörünün en önemli çözüm ortakları arasında yer alıyor. Markayı çalışmalarında özel kılan en önemli unsurlardan biri ise inovatif çözümleri. 

SACI İŞÇİLİĞİNE SON VERİYOR

Ersaş Alüminyum’un destek sacı işçiliğine son veren yeni ürünü Mono Block uPVC Pencere ve Kapı Sistemleri ise özellikleri ile birçok avantaj sunuyor. Ar-Ge çalışmalarının sonucunda geliştirilen Mono Block uPVC Pencere ve Kapı Sistemleri, sacı işçiliğine son vermesi sebebiyle yatırımcısına hem zamandan hem de maliyetten tasarruf sağlatıyor. 

Profilin ve destek sacının satın almasının ayrı ayrı yapılmasına gerek kalmamasıyla satın almanın tek bir firmadan gerçekleştirilmesine imkan tanıyan Mono Block uPVC Pencere ve Kapı Sistemleri, bu özelliğiyle avantaj sunuyor. Bu sebeple profilde destek sacı için nakliye bedelinin ödenmesine gerek kalınmaması nedeniyle tasarruf sunuyor. Ürünün bir diğer özelliği ise Monoblock Upvc profili destek sacı ile birlikte üretildiği için statik dayanımı, şimdiye kadar uygulanan klasik sistemde içerisine sonradan destek sacı takılmış PVC profilden iki kat daha fazla olmasıyla da öne çıkıyor. Monoblock Upvc profil pencere üretim prosesinde destek sac kesimi, PVC içi montajı ve vidalama işçiliğine gerek duyulmuyor.