Geokent markasıyla özel sektöre ve kamuya (belediyelere) yönelik beton elemanları üretimi gerçekleştiren Adex Yapı, geniş bir ürün gamına sahip. Şehrin kimliğine değer katacak farklı çözümleriyle öne çıkan firma, modüler duvar elemanlarıyla da isminden söz ettiriyor. 

BETONUN TASARIM GÜCÜNÜ ŞEHRE TAŞIYOR

Sınır elemanı olarak kullanılabilen modüler duvar elemanları, park etmeyi ya da belli yollara geçişi önlüyor. Modüler duvar elemanları ile standart ürünlerin ötesinde şehre yeni soluk getiren marka, betonun tasarım gücünü şehre taşıyor. 
Ferforje kombine edilen modüler duvar elemanlarına köşe dönüşleri, korkuluk ve taşlar eklenerek modüler duvar ürünü haline getirilmiş.  Modüler olmasıyla kullanımda ve uygulamada oldukça pratik bir çözüm sunuyor. İstenilen ebatlarda üretilen modüler duvar elemanlarının, kaynak ya da harçla tutturma gibi işlemlere ihtiyaç duyulmadan sadece vidalar vasıtasıyla montajı gerçekleştirilebiliyor. Bu özelliğiyle ürün, kolayca demonte de edilebiliyor. 

Beton sınır elemanları ürünleri, araçların park yapmaması amacıyla belli aralıklarla kaldırımlara yerleştiriliyor. Beton sınır elemanlarında müşterilerine yaklaşık 50 çeşit model seçeneği sunabilen Adex Yapı, aynı zamanda açık alanlarda gereksinim duyulan oturma grupları, beton ve ahşap banklar, çiçeklik, barbekü, çeşme, modüler duvarlar gibi ürünlerin de üretimini gerçekleştiriyor.