Geokent markası ile beton elemanları üretimi, MQ Construction markası ile de modüller yapılar alanında hizmet veren Adex Yapı, kent kimliğine değer katacak çözümlere imza atıyor. Geniş bir ürün portföyü bulunan firmanın odağında ise müşteri memnuniyeti var. Ürünlerinin işlevselliği ve tasarım gücü ile kent kimliğine değer kattıklarını belirten Genel Müdür Abdulah Ateş, standart ürünleri değiştirmenin zor olduğunu, firmalarının yenilikçi ürünleri ile katmadeğer kattıklarını açıklıyor. Gece karanlıkta yürüyen yayalar siyah olan taşları görmedikleri için kazalar olabildiğini aktaran Ateş, “Bu soruna bir çözüm arayışı vardı. Biz de ürettiğimiz reflektif ürünlerle bu sorunun çözümüne katkı sunduk.” diyor.

Modüler duvar ürünleriyle de fayda ve görselliği bir arada sunduklarını belirten Ateş, uygulama kolaylığı sunduklarını ve de yerleşik beton algısını değiştirdiklerini açıklıyor. Ateş, modüler duvar çözümleriyle betonun soğuk havasını değiştirdiklerini, tasarımlarıyla sıcak bir hava kattıklarını belirterek “Ayrıca tüm ürünlerimize, mümkün olan ölçülerde teknolojik alt yapı da eklemeye çalışıyoruz. Örneğin güneş enerjisinden yararlanmamız, parklara şarj üniteleri koyulması gibi…” diyor. 
Beton sınır elemanları ürünlerinin, araçların park yapmaması amaçıyla belli aralıklarla kaldırımlara yerleştirildiğini belirten Ateş, 40-50 çeşit model ürettiklerini açıklıyor. Oturma grupları, beton ve ahşap bank üretimlerinin yanı sıra çiçeklik, barbekü, çeşme gibi ürünleriyle de hizmet verdiklerini açıklayan Ateş, ürünlerinin modüler özellikte olmasına dikkat ettiklerini aktarıyor. 

 Modüler Duvar Elemanı hakkında bilgi veren Ateş, bu ürünün sınır elemanı olarak da kullanıldığını, park etmeyi ya da belli yollara geçişi önlediğini aktarıyor. Bu amaca hizmet Etmek amacıyla daha kreatif görünecek bir ürün tasarladıklarını; ferforje ile bu ürünü kombine ederek köşe dönüşleri, korkuluk ve taşlar ekleyerek bir modüler duvar ürünü haline getirdiklerini dile getiriyor. Ateş, “Modüler olması çok önemli. Bu üründen nereye uygulayacaksanız bize metresini söylemeniz yeterli. Biz ürünü modüler vaziyette araca yükleyip gönderiyoruz, alıcı da ihtiyaç duyduğu yere herhangi bir kaynak ya da harçla tutturma gibi işlemlere ihtiyaç duymadan, sadece vidalar vasıtasıyla montajını gerçekleştirebiliyor. Taşındınız ve gittiğiniz yere götürmek istiyorsanız da kolayca demonte edip yanınızda götürmeniz mümkün. Her şeye ek olarak estetik görünümlü, zaten biz tüm ürünlerimizde estetiğe çok değer veriyoruz.” Diyor. Bir diğer önemli ürünlerinin Lale Koltuk olduğunu açıklayan Ateş, patenti kendilerine ait olan bu ürünün en büyük özelliğinin tam bir lale formunda olması, kendi ekseninde 360 dönmesi ve oturmak için açıldığında sonrasında kendiliğinden otomatik olarak kapanarak tekrar lale formuna geri dönmesi olduğunu aktarıyor. Çiğdem Aydınlatma ürünlerinin ise tasarımı ve Ar-Ge’sinin kendilerine ait olan güneş enerjisi ile çalışan Çiğdem Çiçeğinin formunda ve renklerinde olan bir aydınlatma direği olduğunu aktarıyor.     Ateş, “Normalde aydınlatma işimiz değil; ama yaptığımız ürünler parklara ve bahçelere hitap ettiği için bir park çalışmasında lale koltuk, çiğdem aydınlatma ve park girişleri için çiğdem tabela adıyla üç ürünü kombiledik. Aynı şekilde, yine güneş enerjisi panelli, üzerinde parkın isminin yazılı olduğu park tabelaları yapıldı. Bu ürünleri, Ümraniye’de üç ayrı parkta uygulamaya aldık.” şeklinde sözlerini tamamlıyor.